Με μεγάλη μας χαρά πληροφορηθήκαμε σήμερα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, την πρόθεση του Δήμου να προχωρήσει στην απόδοση του ονόματός , του Παραολυμπιονίκη Δημήτρη Μπακοχρήστου στο γήπεδο Μοναστηρακίου.

Εμείς τόσο από το site, αλλά κυρίως από την έντυπη εφημερίδα μας «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ» φωνάζαμε εδώ και πέντε χρόνια, ίσως και περισσότερο, έτσι ώστε να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Μπακοχρήστου στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας.

Τελικά η Δημοτική Αρχή, .έστω και με καθυστέρηση πέντε ετών, από τότε δηλαδή που ο Μητσάρας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην Παραολυμπιάδα του Ρίο, αποφασίζει να κάνει το αυτονόητο, έστω και αν αυτό δεν περιλαμβάνει το Κλειστό Γυμναστήριο της Βόνιτσας, αλλά το γήπεδο Μοναστηρακίου.

Η ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής:

“Πρόταση της Δημοτικής αρχής για την απόδοση του ονόματός , του Παραολυμπιονίκη μας Δημήτρη Μπακοχρήστου στο γήπεδο Μοναστηρακίου

Η πρόταση της Δημοτικής αρχής είναι να τιμήσει το σπουδαίο αθλητή μας για τις τεράστιες διακρίσεις του στον Παγκόσμιο Αθλητισμό.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα, μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες , θα διοργανωθεί εκδήλωση βράβευσης δίνοντας το όνομα του στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Μοναστηρακίου (από το οποίο κατάγεται).

Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος έπειτα από την κατάκτηση χάλκινου μεταλλίου στο Ρίο , κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο της άρσης βαρών στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο, αποτελεί πηγή δύναμης και έμπνευσης για τους νέους μας και εμείς θα είμαστε αρωγοί σε κάθε του προσπάθεια .

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ”

Κάλλιο αργά παρά ποτέ;;;

Όπως το βλέπει ο κάθε ένας…

Αρχική

Από xiromeropress