Το τελευταίο αντίο στο Γεράσιμο (Μάκη) Γρίνο θα πουν η οικογένεια, οι φίλοι, οι συμπατριώτες και όλοι όσοι τον αγαπούσαν, αύριο ΚΥΡΙΑΚΗ 23.12.2018 στις 3:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μπαμπίνης.
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο συμπατριώτης μας Γεράσιμος (Μάκιας) Γρίνος, με καταγωγή απο την Μπαμπίνη και ρίζες απο τον Αετό Ξηρομέρου, σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένεια του και στους αγαπημένους του φίλους και συγγενείς.
Ο Μάκιας δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας, από τους πρωτεργάτες για τη δημιουργία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης (ιδρυτικό μέλος), χρημάτισε Αντιπρόεδρος του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου και ενεργό μέλος του συλλόγου μας με προσωπική εργασία σε κάθε δραστηριότητα του Συλλόγου μας, ιδίως στη δημιουργία του γηπέδου…………
Άνθρωπος του αθλητισμού και ο ίδιος συμμετείχε στην ομάδα της Μπαμπίνης ως ποδοσφαιριστής και μετέπειτα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Α.Ε. Μπαμπίνης, αγωνίστηκε και σε άλλες ομάδες του Ξηρομέρου, ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας του Παναιτωλικού που μαζί με το γιο του Σπύρο δεν έλειπαν από ματς της ομάδας του Αγρινίου.
Τα τελευταία χρόνια μετακόμισε στο Αγρίνιο όπου διατηρούσε μαζί με το γιο του Σπύρο, Καφενείο στον Άγιο Κωνσταντίνο.
Καλό ταξίδι Μάκια…

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *