Επεισόδιο και αλληλομηνύσεις σημειώθηκαν αργά τη νύχτα στο Αγρίνιο, μεταξύ ιδιοκτητών πρατηρίου καυσίμων και ιδιοκτητών-οδηγών νταλίκας με αφορμή την μη πληρωμή της βενζίνης που νωρίτερα είχαν βάλει στα οχήματα τους.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά αναφορικά με αυτήν την υπόθεση, στις δυο μετά τα μεσάνυχτα σημειώθηκε διένεξη μεταξύ του ιδιοκτήτη του πρατηρίου και του γιου του, ηλικίας 53 και 26 ετών, και των τριών ατόμων που σχετίζονται με τα φορτηγά , που ειναι αδέλφια 51 και 48 ετών και ένας 33χρονος, με αφορμή τον τρόπο πληρωμής του πετρελαίου με το οποίο φούλαραν τα Ι.Χ. φορτηγά τους, αξίας 1.500 ευρώ.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε , ο 48χρονος κατα τη διάρκεια του επεισοδίου φέρεται να έβγαλε ένα όπλο ρέπλικα και να απείλησε τους πρατηριούχους, ενώ επίσης φέρεται πως έδωσε στον 33χρονο χαρτάκι με μικροποσότητα κοκαΐνης, βάρους 0,7 gr, την οποία βρήκαν οι αστυνομικοί. Το όπλο επίσης βρέθηκε από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκε.
Οι πρατηριούχοι υπέβαλλαν μηνύσεις κατά των τριών ατόμων για απειλή και εξύβριση, καθώς και απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών, ενώ και τα τρία άτομα που σχετίζονται με το φορτηγό μήνυσαν τους πρατηριούχους για κλοπή επειδή αποπειράθηκαν , όπως καταγγέλλεται, να απαντλήσουν το πετρέλαιο που είχαν βάλει νωρίτερα στο φορτηγό.
Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται αύριο από την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας.
agriniopress.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *