Τις επόμενες ημέρες παραδίδεται στην κυκλοφορία η ανάπλαση της οδού Κρυστάλλη. Οι εργασίες εκτελούνται υπό την επίβλεψη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου και εντάσσονται στο έργο: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ ΟΔΩΝ ΠΟΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ». Σύμφωνα με την μελέτη του έργου γίνονται εργασίες εκσκαφών, κατασκευή επιχώματος, κατασκευή πεζοδρομίων, ρείθρων, οδοστρωσία, ασφαλτικά, υποδομή ηλεκτροφωτισμού και υδραυλικές εργασίες με ανάπτυξη δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλη την περιοχή μελέτης.
Aυτοψία στο έργο πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και δήλωσε σχετικά: «Σήμερα διανοίγουμε το τελευταίο κομμάτι της Κρυστάλλη που ήταν για περισσότερο από μια δεκαετία κλειστό. Ανοίγουμε δρόμους. Δεν θα μας σταματήσει κανείς. Τα όποια εμπόδια είναι πρόσκαιρα. Με το συγκεκριμένο έργο αποφορτίζεται η κυκλοφορία της περιοχής. Με έναν δρόμο 80 μέτρων «ξεκλειδώνεται» η κυκλοφορία σε ένα μεγάλο κομμάτι της πόλης. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είχε κολλήσει το έργο αυτό τόσα χρόνια. Η συγκεκριμένη δημοτική αρχή έχει ως στόχο να προχωρά έργα και να βελτιώνει την ποιότητα της ζωής των Αγρινιωτών.
Ότι και να κάνουν, όσο κι αν προσπαθήσουν δεν θα καταφέρουν να αναχαιτίσουν την προσπάθεια μας. Η στόχευσή μας είναι συγκεκριμένη και αφορά στην αποκατάσταση όλων των δυσλειτουργιών του παρελθόντος».

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *