Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ιερέας είχε φτιάξει «θρησκευτικό κοινόβιο» όπου φέρεται να κακοποιούσε τα παιδιά
Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον, ιερέα ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης στο Αγρίνιο έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με δημοσιογράφο του Agriniopress, η μητέρα των δύο κοριτσιών που καταγγέλλουν τον ιερέα, μαζί με τις κόρες της και ακόμα μία μητέρα, ζούσαν μαζί με τον ιερέα και την οικογένειά του σε ένα «κοινόβιο» που ο εκείνος είχε δημιουργήσει.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τσακανίκα, ο οποίος μίλησε στο The Caller, η μητέρα μαζί με τις κόρες της, οι οποίες σήμερα καταγγέλλουν τον ιερέα, η μία για βιασμό όταν εκείνη ήταν 13 ετών και η άλλη για σεξουαλική παρενόχληση, είχαν αφήσει την εστία τους για να μείνουν με τον ιερέα και την οικογένειά του. Το ίδιο είχε κάνει ακόμα μία γυναίκα, επίσης μητέρα, και όλοι μαζί είχαν δημιουργήσει κάποιου είδους «θρησκευτικό κοινόβιο».

Επί της ουσίας, ο ιερέας, ο οποίος είναι και πατέρας τριών παιδιών, με πρόσχημα τη Θρησκεία, είχε πείσει τις γυναίκες να τον εμπιστευτούν τυφλά και να γίνουν πειθήνια όργανά του. Οπως σχολίασε ο δημοσιογράφος, «ακούγονται πολλά για αυτό το κοινόβιο, ακόμη και για τελετές». Ολα αυτά περιλαμβάνονται στη δικογραφία της μήνυσης

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου
Σε βάρος του ιερέα έχει ασκηθεί μήνυση από δύο αδερφές, 20 και 27 ετών σήμερα. Σύμφωνα με τις ίδιες, ο 49χρονος βίασε την 20χρονη, όταν εκείνη ήταν 13 ετών, ενώ η αδερφή της ανέφερε ότι και εκείνη είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον ιερέα.

Μετά την καταγγελία των δύο αδερφών, οι αρχές προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του ιερέα και εντόπισαν στο laptop γυμνές φωτογραφίες του ίδιου και των δύο κοριτσιών όταν εκείνες ήταν ακόμη μικρές. Άμεσα οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 49χρονου.

Για τον 49χρονο ιερέα έχει σχηματιστεί δικογραφία για κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων ενώ έχει διαταχθεί έρευνα σε βάθος για την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων. Ο ιερέας ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ ο συνήγορός του κάνει λόγο για «κατασκευασμένη υπόθεση και δικογραφία».

npress

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *