aero1
Αεροσκάφος με περισσότερους από 81 επιβαίνοντες – εκ των οποίων 72 επιβάτες και 9 μέλη πληρώματος- που είχε αναχωρήσει από τη Βολιβία, συνετρίβη στην Κολομβία, όπως επιβεβαίωσαν οι αρχές του αεροδρομίου Ριονέγκρο, όπου αναμενόταν να προσγειωθεί, ανάμεσα τους μια ομάδα ποδοσφαίρου της Βραζιλίας.

Το αεροσκάφος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατευθυνόταν από τη Βολιβία προς το αεροδρόμιο του Rionegro όταν συνετρίβη, στην περιοχή Cerro Gordo στην επαρχία La Union.
Στους 76 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τη συντριβή αεροσκάφους με 81 επιβαίνοντες, στο οποίο επέβαινε η ποδοσφαιρική ομάδα Σαπεκοένσε της Βραζιλίας, ανέφεραν πηγές της αστυνομίας της Κολομβίας, στο έδαφος της οποία κατέπεσε το αεροπλάνο.Σύμφωνα με τις αρχές πολιτικής αεροπορίας της Κολομβίας μεταξύ των επιβατών του αεροπλάνου που επέζησαν τραυματισμένοι είναι τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Το αεροπλάνο που μετέφερε στην Κολομβία 81 ανθρώπους, ποδοσφαιριστές, μέλη του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης, καθώς επίσης και δημοσιογράφους συνετρίβη κατά την πορεία του προς το διεθνή αερολιμένα του Μεντεγίν.
Οι αρχές του αεροδρομίου Χοσέ Μαρία Κόρντομπα του Μεντεγίν ανακοίνωσαν ότι το αεροσκάφος είχε εκπέμψει σήμα κινδύνου για βλάβη στα ηλεκτρικά συστήματα, το οποίο ελήφθη από τον Πύργο
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου των αρχών, αναφέρεται ότι το αεροπλάνο μάλλον παρουσίασε βλάβη στα ηλεκτρικά, ενώ ο δήμαρχος της πόλης La Ceja, ο Elkin Ospina, δήλωσε ότι το αεροσκάφος έμεινε από καύσιμα, όπως αναφέρει η El Universo.
madata.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *