Η οικογένεια του αδυνατεί να ανταπεξέλθει στο απαιτούμενο χρηματικό ποσό της τοποθέτησης χειρουργικά απινιδωτή

 
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιτωλικού παρακαλεί ώστε να βοηθηθεί οικονομικά μαθητής της Β ΄ τάξης του σχολείου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου, το παιδί πάσχει εκ γενετής από συγγενή καρδιοπάθεια κ έχει υποβληθεί σε πέντε χειρουργικές επεμβάσεις στην καρδιά.
 
Για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο θανατηφόρας καρδιακής αρρυθμίας (είχαμε δύο περιστατικά μέχρι τώρα …..το τελευταίο έλαβε χώρα το Μ. Σάββατο)είναι επιτακτική ανάγκη η χρήση απινιδωτή ο οποίος θα βοηθήσει την καρδιά να λειτουργήσει μέχρι να προλάβει το παιδί να πάει με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.
 
Η ανακοίνωση του Συλλόγου συνεχίζει:
 
«Η οικογένεια αδυνατεί να ανταπεξέλθει στο απαιτούμενο χρηματικό ποσό της τοποθέτησης χειρουργικά του απινιδωτή κι απευθύνει έκκληση σε Συλλόγους Γονέων αλλά κ σε οποιονδήποτε επιθυμεί κ δύναται ατομικά να βοηθήσει.
 
Είναι διαθέσιμα όλα τα στοιχεία του παιδιού (γνωματεύσεις ιατρών, εξετάσεις κ αποτελέσματα προηγούμενων επεμβάσεων κ.α) για περαιτέρω ενημέρωση.
 
Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να κάνουν κατάθεση οποιουδήποτε ποσού στον παρακάτω ερανικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας GR1401103050000030576228800 ».
 
H ανάρτηση του Συλλόγου:
 


agriniopress.

Από xiromeropress