Πριν από μερικές ώρες λάβαμε με email αυτή την ενημέρωση από πολίτη της Κατουνας που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του . Εμείς ως xiromerobest δημοσιεύουμε αυτούσια την ενημέρωση ,χωρίς σχολιασμούς και διάθεση κριτικής .
Αναλυτικά ο φίλος από την Κατούνα αναφέρει
«Με θλίψη διάβασα σήμερα το πρωί τοπικό μέσω διαδικτυακής ενημέρωσης του τόπου μας , της Κατούνας μας, που μιλούσε για την ιστορική ομάδα του Α.Σ.Μεδεών Κατούνας και του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου της Κατούνας που όπως αναφέρει στο άρθρο του « αν ρίξετε μια σημερινή ματιά στην εικόνα που παρουσιάζει το γήπεδο που εγκαινιάσθηκε πριν δυο χρόνια (Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017) θα καταλάβετε πολλά»
Δηλαδή η ομάδα εγκαταλήφθικε , το ίδο και το γήπεδο .
Ας παραδεχτούμε ότι κανείς δεν θέλει να αναλάβει τις τύχες της ομάδες ,έστω και από το Β τοπικό . Ο ίδιος ο αρθρογράφος αν είναι από την Κατούνα γιατί την τόσο ευαισθησία του δεν την βγάζει σε πρωτοβουλία .
Τι έκανε τον Ιούνιο που η μια συνέλευση της ομάδας διαδέχονταν την αλλη;;;;;
Γιατί δεν πήρε την πρωτοβουλία να κάνει εκκαθάριση και να ξεκινήσει την ομάδα από την αρχή με μερικούς συμπολίτες μας ;;
Στα λόγια όλοι μεγάλοι κσι τρανοί στις πράξεις μόνο να κατηγορούμε και να λυπόμαστε είμαστε .
Αλλά δυστυχώς στο Ερασιτεχνικά αθλήματα και ειδικά στο ποδόσφαιρο χρήματα δεν βγάζεις , δεν κονομας , το αντιθέτω βάζεις χρήματα , πληρώνεις .
Δεν κάθεσαι σε μια καρέκλα και κανείς κριτική Εκ του ασφαλούς , ζορίζεσαι για να βρεις πόρους και να βγάλεις την χρονιά.
Τώρα όσο αφορά το γήπεδο το ίδιο το Blogs που μιλάει για εγκατάλειψη γηπέδου Κατούνας , μας έδειξε φωτογραφίες από την συντήρηση του γηπέδου που έκανε το Κέντρο Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας τέλη Ιουνίου του 2019
https://katounanews.blogspot.com/2019/06/blog-post_349.html
Από εκεί και πέρα ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας όπως το ίδιο το Blogs αναφέρει σε παλαιότερη δημοσίευση του προχωρά και στην κατασκευή βοηθητικού γηπέδου με συνθετικό χλοοτάπητα 7Χ7 δίπλα στο φυσικό.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 129.350,00 € μαζί με το Φ.Π.Α. 24% και κατασκευάζεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016.
Το έργο έχει προχωρήσει αρκετά και απομένει ουσιαστικά η τοποθέτηση του χλοοτάπητα , των τερμάτων και η περίφραξη του γηπέδου.
Επίσης όπως θα δείτε σε φωτογραφίες (παρακαλώ να ανέβουν όλες ) ο χώρος γύρω από το γήπεδο έχει καθαριστεί και το γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα είναι σε καλή κατάσταση παρά τις δολιοφθορές που δέχτηκε .
Δεν είναι στην κατάσταση που μας δείχνει ψευδώς το τοπικό Blogs.
Από όσο γνωρίζω δύο με τρεις φορές φέτος έκλεισε άγνωστος και παράνομα την κεντρική βάνα που έδινε νερό στο γήπεδο .Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την περίοδο του καλοκαιριού και κυρίως τις ημέρες του καύσωνα ο χλοοτάπητας να μείνει για μια με δύο ημέρες χωρίς νερό και να κινδυνεύσει να καταστραφεί.. Από πληροφορίες που έχω για το θέμα , έχει γίνει μήνυση του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας κατά άγνωστου
Με αυτό το γεγονός κινδύνεψε σε μερικά σημεία ο τάπητας , παρόλα αυτά άμεσα με ενέργειες του συντηρητή γεωπόνου του γηπέδου και του υδραυλικού του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας από τα μέσα Αυγούστου και μετά το γήπεδο παίρνει την φυσιολογική του μορφή για αυτή την περίοδο
Φυσικά το αγαπητό ευαίσθητο Blogs δεν ανέφερε καμία από τις δολιοφθορές που έλαβαν χώρο στο γήπεδο της Κατούνας. Μάλλον δεν έπεσαν στην αντίληψη του.
Τελος συμφωνώ μαζί του στο γεγονός της ηλεκτροδότησης του γηπέδου που πρέπει να απομακρυνθούν οι χαλασμένοι πυλώνες και να αντικατασταθούν κάποια στιγμή με μεγαλύτερους και σταθερούς
Σύντομα πρέπει να τοποθετηθεί εξέδρα για να ολοκληρωθεί η εικόνα του Αθλητικού Κέντρου Κατούνας
Υ.Γ. Αναρωτιέμαι γιατί και εγώ δεν πήρα την πρωτοβουλία να παρακινήσω συμπολίτες μου για να παραμείνει η ομάδα της Κατούνας σε ένα ερασιτεχνικό πρωτάθλημα; Απλά γιατί δεν είμαι ευαισθητοποιημένος με το Ποδόσφαιρο . Δεν μου βγαίνει , δεν μιλάω για αύριο Εκ του ασφαλούς , δεν κριτικάρω από την στιγμή που δεν μπορώ να το κάνω ο ίδιος καλύτερα.
Υ.Γ. Παρακαλώ να μην δημοσιευθούν ανώνυμα σχόλια .
Ευχαριστώ
Πολίτης της Κατούνας που αγαπά τον τόπο του και τίποτα λιγότερο ή περισσότερο»


xiromerobest

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *