ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

1korhh
Συγκλονίζει η υπόθεση βιασμού ένος 16χρονου κοριτσιού και μάλιστα από τον ίδιο τον πατέρα της.
Ο πα – τέρας από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι και το Μάιο του 2016 είχε βιάσει το ανήλικο κορίτσι του τουλάχιστον 30 φορές, όπως αποδείχθηκε από την έρευνα που πραγματοποίησε η Ασφάλεια Αττικής, αλλά και ο ιατροδικαστής, έπειτα από την καταγγελία που έκαναν μητέρα και κόρη στην Εισαγγελία Αθηνών για τις αρρωστημένες πράξεις του 44χρονου.
Ο 44χρονος οδηγήθηκε χθες στον αρμόδιο Ανακριτή ο οποίος και αποφάσισε την προφυλάκισή του. Μάλιστα το… τέρας που φέρει τον τίτλο πατέρας, εξερχόμενος του γραφείου του Ανακριτή, είπε γεμάτος απορία στους έκπληκτους Αστυνομικούς: “…Για να έχω βιάσει το παιδί μου μάλλον δεν θα είμαι καλά…αλλά δεν την έχω βιάσει 30 φορές που λένε… λιγότερες είναι”!
Η 16χρονη σήμερα μαθήτρια, άρχισε να βιώνει των απόλυτο “εφιάλτη” από τον ίδιο της το πατέρα, για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2015 και ενώ η ίδια έκλεινε τα 14 και πήγαινε στα 15.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος εργάζονταν περιστασιακά, ενώ η σύζυγος του είχε σταθερό ωράριο εργασίας, και κατά συνέπεια ο ίδιος έμενε ώρες στο σπίτι μαζί με την ανήλικη κόρη του.
Ο πα – τέρας άρχισε να εκδηλώνει των αρρωστημένο του χαρακτήρα πραγματοποιώντας ασελγείς πράξεις σε βάρος του ίδιου του του παιδιού.
Έπειτα από τις ασέλγειες και τις θωπείες, προχώρησε το αρρωστημένο του πάθος, ξεσπώντας επάνω στο παιδί του αφού άρχισε να το βιάζει συστηματικά.
Η μητέρα της 16χρονης, στο άκουσμα των όσων ανατριχιαστικών της εξιστόρησε το παιδί της λιποθύμησε
Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2015 με το πρόσχημα να μην μείνουν στην Αθήνα λόγω των εργασιακών υποχρεώσεων τις μητέρας, “πατέρας” και κόρη πήγαν στο εξοχικό της οικογένειας σε νησί των Κυκλάδων, όπου και εκεί συνεχίστηκε ο “εφιάλτης” για το παιδί, καθώς ο 44χρονος συνέχιζε να στάζει δηλητήριο στην ψυχούλα του βασανισμένου κοριτσιού.
Ο “εφιάλτης” συνεχίστηκε και το χειμώνα του 2016, πιστεύοντας το ανήλικο κορίτσι πως ίσως η κόλαση που ζούσε από τον ίδιο της το γονιό, λάβει ένα τέλος, κάτι που τελικά δεν έγινε καθώς ο 44χρονος συνέχιζε όλο και πιο συχνά να βιάζει το ίδιο του το παιδί.
Οι αστυνομικοί από τη στιγμή που είχαν τη λεπτομερή κατάθεση της κοπέλας ζήτησαν εισαγγελική άδεια για να προχωρήσουν σε έρευνα στα δύο σπίτια, όπως και έγινε. Με βάση τις περιγραφές του κοριτσιού κατάσχεσαν ένα χαλί, σεντόνια και κουβέρτες: κατά τις σεξουαλικές επαφές ο «πατέρας» είχε αφήσει γενετικό υλικό στα συγκεκριμένα αντικείμενα, που όμως ήταν «ανακατεμένο» με αντίστοιχο υλικό του κοριτσιού, εξαιτίας της επαφής.
Αφού εντόπισαν το γενετικό υλικό στα συγκεκριμένα αντικείμενα, τα κατέσχεσαν και πλέον ήταν η σειρά των εργαστηρίων να «μιλήσουν». Οι απαντήσεις επιβεβαίωσαν τις καταγγελίες του κοριτσιού, αφού αποδείχθηκε ότι το DNA ανήκε σε πατέρα και κόρη.
Ενώ η έρευνα βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη, το κορίτσι δεχόταν αφόρητες πιέσεις για να αποσύρει τις καταγγελίες από το συγγενικό του περιβάλλον. Με υποσχέσεις του τύπου «θα σταματήσει εδώ», «θα σε βοηθήσουμε» την έπεισαν να πάει για δεύτερη φορά στην Αστυνομία. Βεβαίως, από τη στιγμή που επρόκειτο για ανήλικο η έρευνα εκινείτο αυτεπαγγέλτως και ενδεχόμενη απόσυρση της καταγγελίας δεν θα τη σταματούσε. Όμως, τελικά το κορίτσι δεν απέσυρε την καταγγελία. Ο «πατέρας» συνελήφθη στο σπίτι συγγενικού του προσώπου και πλέον το λόγο έχει η Δικαιοσύνη.
madata.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *