Οι κάτοικοι του Αργυροπουλίου του δήμου Τυρνάβου στη Λάρισα, βρίσκονται στα κάγκελα μετά τη δημοσιοποίηση παραποιημένων φωτογραφιών των γυναικών του χωριού, που είναι χτισμένο στους πρόποδες του Ολύμπου, από άγνωστο που έκανε λαθροχειρία στη σελίδα του τοπικού αγροτικού συλλόγου στο Facebook.

Όπως έγινε γνωστό, οι γυναίκες δέχτηκαν δεκάδες ενοχλητικά μηνύματα σεξιστικού περιεχομένου ενώ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, διακινήθηκαν και φωτογραφίες τους, προϊόντα μοντάζ. Αυτές φυσικά θίγουν ανεπανόρθωτα τις προσωπικότητές τους, ενώ προκάλεσαν αναστάτωση στις οικογένειές τους.

Μάλιστα μία από τις γυναίκες που είδε τη φωτογραφία της, τοποθετημένη στο σώμα άλλης γυναίκας, πήρε την απόφαση να κάνει καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Πληροφορίες μάλιστα του paidis.com αναφέρουν πως έχει ήδη στα χέρια της, τα στοιχεία του ατόμου που διακίνησε τα επίμαχα μηνύματα.

Η ίδια επικοινώνησε με άλλες γυναίκες του χωριού που έπεσαν θύματα με τον ίδιο τρόπο. Οι τελευταίες είναι αποφασισμένες να κινηθούν νομικά, αφού όπως λένε, η όλη υπόθεση έχει προκαλέσει αναταράξεις και στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες ο Αγροτικός Σύλλογος Αργυροπουλίου – Λυγαριάς κατήγγειλε λαθροχειρία στη σελίδα του στο facebook, υποστηρίζοντας ότι οι κωδικοί πρόσβασης είναι στα χέρια προσώπου που δεν έχει σχέση με τη διοίκηση.

Με πληροφορίες από: paidis.com / Espresso.

ΠΗΓΗ

Από xiromeropress