ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ


Μια ακόμη προτεραιότητα της δημοτικής αρχής Θέρμου έχει θετικό αποτέλεσμα . Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η αναγνώριση του φυσικού πόρου «Πηγή Κόκκινο Στεφάνι Μυρτιάς» Δήμου Θέρμου , ως ιαματικού , με απόφαση της Υπουργού Τουρισμού κ. Έλενας Κουντουρά . Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα που αποτελεί προαπαιτούμενο για την οποιαδήποτε ένταξη χρηματοδότησης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων ή εθνικών πόρων .
Επίσης ανακοινώνεται ότι στις 2-4-2018 με απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένη Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Νικολάου Παπαθεοδώρου, έγινε καθορισμός ορίων όχθης , παρόχθιας ζώνης και παλαιάς όχθης στη θέση Κάτω Μυρτιά Τ.Κ Μυρτιάς του δήμου Θέρμου και στάλθηκε για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης .
Για τη δημοτική αρχή Θέρμου ο παραλίμνιος χώρος του δήμου μας και η λουτροπηγή «Κόκκινο Στεφάνι» Μυρτιάς , θεωρούνται βασικός μοχλός ανάπτυξης . Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους όσους συνέβαλαν για να επιτευχθούν τα παραπάνω αποτελέσματα και να επιλυθούν χρόνια προβλήματα του δήμου μας .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *