Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι:
Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των αιτήσεων για την παροχή χρηματικού βοηθήματος στις αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες, που δήλωσαν συμμετοχή στο Πρόγραμμα Παροχής Χρηματικών Βοηθημάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ).
Τα ονόματα των δικαιούχων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr), την οποία μπορούν να επισκεφτούν οι ενδιαφερόμενες ακολουθώντας τα πεδία (Αγροτική Εστία / Κληρωθέντες Δικαιούχοι Προγραμμάτων Αγροτικής Εστίας), συμπληρώνοντας τον Αριθμό Αίτησης και τον Α.Μ. του ΟΓΑ.

Υπενθυμίζεται ότι, το ποσό του χρηματικού βοηθήματος ανέρχεται σε 1.000 ευρώ. Ειδικά, για το 2017, στο πλαίσιο ενίσχυσης των κατοίκων του νομού Λέσβου, μετά τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό, το βοήθημα θα δοθεί σε όλες τις πολύτεκνες μητέρες του νομού που έχουν τις νόμιμες προϋποθέσεις και ανέρχεται σε 1.500 ευρώ.
Σημειώνεται ότι, η ημερομηνία καταβολής του χρηματικού βοηθήματος στις δικαιούχους πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες θα ανακοινωθεί σύντομα με νεώτερη ανακοίνωση.
ΟΓΑ: Πότε πληρώνεται η Δ δόση για τα οικογενειακά επιδόματα
Η Δ’ δόση για το οικογενειακό επίδομα του ΟΓΑ αναμένεται να πληρωθεί πριν τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα την περίοδο μεταξύ 18 με 22 Δεκεμβρίου
Με τη δόση του Δ’ τριμήνου από τον ΟΓΑ θα πραγματοποιηθεί πληρωμή και για όσες αιτήσεις Α21, συνεχίζεται ο έλεγχος και δεν έχουν πληρωθεί – λόγω και ελλιπών δικαιολογητικών – και για όσες υποβλήθηκαν ή θα υποβληθούν από 1η Οκτωβρίου 2017 και μετά .
Υπενθυμίζεται πως για το 2017 οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις Α21 στην ΑΑΔΕ (σύστημα taxis) μέχρι και 15 Ιανουαρίου 2018.
Ο ΟΓΑ θα ειδοποιήσει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο όσους πρέπει να προσκομίσουν συμπληρωματικά δικαιολογητικά, αλλά ταυτόχρονα καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του (www.oga.gr, πεδίο «Πληροφορίες Αιτήσεων Οικογενειακών Επιδομάτων») προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά.
dikaiologitika.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *