Ανείπωτη τραγωδία στην Αγγλία με θύμα Κυπριόπουλο. Ο λόγος για τον μόλις 19 μηνών Στέλιο, τον οποίο παρέσυρε με το αυτοκίνητο ο πατέρας του, με αποτέλεσμα το αγγελούδι να χάσει τη ζωή του.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη (21/12) στο Μίνστερλι, ένα μικρό χωριό στην Αγγλία, σε πρατήριο βενζίνης, κοντά στο εστιατόριο που ανήκει στην οικογένειά Καρσά.
Ο Κύπριος πατέρας (ονομάζεται επίσης Στέλιος) πιστεύεται ότι υπέστη καρδιακή προσβολή στο τιμόνι την ώρα που έκανε όπισθεν και προκαλούσε τον θανάσιμο τραυματισμό στον γιο του. Το περιστατικό φέρεται να είδε η μητέρα του μικρού Στέλιου, η Μιρασόλ, που κατάγεται από τις Φιλιππίνες.
Τους γονείς χειρίζονται ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί, καθώς η τραγωδία που βίωσαν είναι απερίγραπτη, ενώ την ίδια στιγμή διεξάγεται έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
Οι περιγραφές των περίοικων που προσπαθούσαν απεγνωσμένα να κρατήσουν στη ζωή τον μικρό Στέλιο συγκλονίζουν. Η νοσοκόμα Σιμόν Τζόουνς που βρέθηκε στη σκηνή από την πρώτη στιγμή, δήλωσε στην Mirror:
«Χειρίζομαι θανάτους πολύ συχνά, αλλά τίποτα δεν μπορεί να σε προετοιμάσει γι΄ αυτό που βίωσα τη συγκεκριμένη ημέρα. Το παιδί ήταν μόλις 19 μηνών. Όταν έφτασα εκεί μια συνάδελφός μου βρισκόταν στο σημείο . Ξαφνικά είδα το παιδί δίπλα της με το στόμα του γεμάτο αίμα. Τον γυρίσαμε με τη βοήθεια της συναδέλφου μου για να το βοηθήσουμε να αναπνεύσει. Μια άλλη γυναίκα πίσω μου μιλούσε με το κέντρο ασθενοφόρων που μας συμβούλευσαν να αρχίσουμε τις Πρώτες Βοήθειες. Η συνάδελφός μου έκανε τις μαλάξεις κι εγώ έκανα τεχνητή αναπνοή, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο. Η μητέρα του παιδιού ήταν εκεί και όπως αντιλαμβάνομαι το εστιατόριο ανήκει στην οικογένειά τους. Ήταν σε κατάσταση σοκ. Ένιωθα αβοήθητη. Είμαι καταρρακωμένη και δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια μου χωρίς να δω το προσωπάκι του παιδιού. Είχε μάτια αγγέλου και λυπάμαι που δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα περισσότερο».
tothemaonline.com

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *