πατοματαααααα
Το σοκ της ζωής της υπέστη μια γυναίκα σε χωριό της Χερσονήσου Ηρακλείου και αιτία ήταν η… άτακτη συμπεριφορά της θείας της.
Υπεράνω πάσης υποψίας ήταν η θεία που επεφύλασσε μια πολύ μεγάλη έκπληξη στην ανιψιά της.
Η ανύπαντρη 77χρονη ζούσε μόνη της στο χωριό και η ανιψιά είχε αναλάβει να την φροντίζει. Πριν από λίγες ημέρες, όπως αναφέρει το cretalive.gr, η ανιψιά, η οποία ανησυχούσε για την υγεία της θείας της καθώς τον τελευταίο καιρό έκανε συχνές επισκέψεις σε γιατρούς και νοσοκομεία, αποφάσισε να της κάνει μια αιφνιδιαστική επίσκεψη.
Όταν έφτασε στο σπίτι, άνοιξε το ξύλινο παντζούρι του παραθύρου, που έβλεπε στην κρεβατοκάμαρα. Από το τζάμι που ήταν μισάνοικτο λόγω ζέστης, άκουσε ξαφνικά έναν θόρυβο.
Κι ενώ στο κρεββάτι δεν υπήρχε κανείς, μόλις γύρισε το βλέμμα της προς το πάτωμα έπαθε σοκ! Η θεία της βρίσκονταν σε ερωτικές περιπτύξεις στα πλακάκια του δαπέδου και το μόνο που πρόλαβε να φωνάξει η σοκαρισμένη ανιψιά ήταν ένα «θεία»!
Όπως περιγράφει το cretalive, ο ερωτικός σύντροφος πρόλαβε και σαν αίλουρος κρύφτηκε στο διπλανό δωμάτιο, ενώ η έκπληκτη θεία προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα.
Η επίμονη ανιψιά ζήτησε να μάθει ποιός είναι ο ερωτικός επισκέπτης της θείας της και τότε εμφανίστηκε ημίγυμνος ένας 74χρονος συγχωριανός της, που όπως αποδείχτηκε στην πορεία, ήταν ένα φλερτ της εφηβείας της, το οποίο οι συνθήκες, το περιβάλλον αλλά και ο αυταρχικός πατέρας δεν άφησαν ποτέ να προχωρήσει.
Τώρα λοιπόν, που δεν υπήρχε κάτι να τους εμποδίσει αποφάσισαν να ξαναζήσουν εκείνο τον άγουρο έρωτα.
newsbomb

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *