ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ξηρομέρου κου Γιάννη Τριανταφυλλακη και μέσω sms πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνάντηση, με φορείς, συλλόγους και δημότες, σήμερα Κυριακή 1.12.2019, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στον Αστακό.
        Ο Δημάρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης υπογράμμισε τον σκοπό της συνάντησης που είναι Πώς θα ομορφύνουμε την πόλη μας και τα χωριά του Δήμου ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων αλλά και αργότερα…..
        Αναφέρθηκε στην κατάσταση των δρόμων και τις ενέργειες πού έκανε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, μίλησε για την καθαριότητα, για τα πάρκα (κούρεμα γκαζόν) και για τον στολισμό του Αστακού και των χωριών του Δήμου.
      Επίσης στη συνάντησή του με τους φορείς του Δήμου τόνισε ότι περιμένει απάντηση από τον ΝΗΡΕΑ Α.Ε. και απο την διοίκηση στο λιμάνι Πλατυγιάλι, για την χορηγίες τους ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Ως γνωστόν η Κοινωφελής και το Νομικό θα διοργανώσουν διάφορες εκδηλώσεις για τα παιδιά στην έδρα του Δήμου σταον Αστακό αλλά και σε όλα τα σχολεία του Δήμου.
             Στην σημερινή συνάντηση μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Λευτέρης Μάντζαρης, ο πρόεδρος του Νομικού Βασίλης Πολύζος, η Παρασκευή Ζαβογιάννη, αρχιτέκτων μηχανικός ειδική συνεργάτης του Δήμου, η δημοτική σύμβουλος Ταπραντζή Χριστίνα, η πρόεδρος τοπικού Αστακού Αρετή Γριτσίπη, η αναπληρωτής πρόεδρος Χρυσούλα Δράκα, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αστακού Γιάννα Ζούλα-Ρεπάνη και μέλη του Δ.Σ, ο εκπαιδευτικός ενεργός πολίτης Βασίλης Ζαγκότας, αλλά και εθελοντές…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://xiromeronews.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress