ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

ρουβασσ

Το σκηνικό κάθε χρόνο τέτοια εποχή είναι γνώριμο: ρεπορτάζ για τη Μύκονο και τις τιμές στα κλασσικά μέρη (Nammos, Rakkan και ό,τι άλλο ανοίγει εκεί), επικριτικός λόγος για το ύψος της συμμετοχής και μετά σιωπή για να μπουν στην αρένα λιοντάρια και μονομάχοι που θα λένε «είναι πρόκληση τέτοια πράγματα στην Ελλάδα του σήμερα» και «ντροπή του τάδε που το κάνει». Ο Αντώνης Ρέμος είναι κάθε καλοκαίρι στην ατζέντα, αλλά φέτος μπήκε στο καλεντάρι και η συναυλία του Ρουβά.

Κι αφού χύσαμε φαιά ουσία για το κοστολόγιο στο Nammos και τη συναυλία του Ρέμου με τους Gipsy Kings, σειρά παίρνει ο Σάκης και το Rakkan. Στο ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη για την εφημερίδα Freddo, το οποίο παρουσίασε και στην εκπομπή Με το Καλημέρα της Λαμπίρη, βλέπουμε ότι τα μπροστινά τραπέζια για τη συναυλία του Ρουβά θα έχουν ελάχιστη κατανάλωση 8.000 ευρώ και θα είναι 8 τραπέζια των 12 ατόμων. Καμιά εκατοστή χοντρικά. Η β ζώνη είναι στα 7.000, μετά έρχεται η γ’ ζώνη με 5.000 ευρώ και φτάνουμε στην 8η ζώνη που η κατανάλωση κατ΄άτομο είναι στα 40 ευρώ, ενώ θα υπάρχει και χώρος για όρθιους με 30 ευρώ.

Σε κάθε ζώνη το μενού θα μεταλλάσσεται σε ποσότητα και ποιότητα, αφού στην πρώτη ζώνη θα υπάρχουν δύο Armand de Brignac Brut Golf Magnum & μία βότκα Stoli Elit Magnum.
πηγη .koolnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *