ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

%ce%bc%cf%89%cf%81%ce%bf%ce%bf%ce%bf
Ένα νεογέννητο αγοράκι μαχαιρώθηκε 14 φορές και θάφτηκε ζωντανό από την μητέρα του. Ο μικρός Αιντίν στην Ταϊλάνδη βρέθηκε μέσα σε λάκκο βάθους 20εκατοστών όταν από το σημείο πέρασε μια κτηνοτρόφος με κοπάδι βοοειδών και άκουσε το μωρό να κλαίει.
Η 53χρονη γυναίκα που άκουσε το κλάμα, έτρεξε στο σημείο που είχε θαφτεί ο μικρός όταν είδε ένα μικροσκοπικό ποδαράκι να εξέχει από το λάκκο κάτω από το δέντρο. Έσκαψε με τα χέρια της τον λάκκο και αντίκρισε τον μικρό Αιντίν.
Η γυναίκα αμέσως κάλεσε βοήθεια και ο μικρούλης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου ως εκ θαύματος κατάφερε να αναρρώσει. Σύμφωνα με όσα είπαν οι γιατροί που τον περιέθαλψαν, η πίεση που άσκησε το χώμα πάνω στο σώμα του ήταν αυτή που τον έσωσε καθότι η πίεση απέτρεψε την ακατάσχετη αιμορραγία.
Όπως αναφέρει το νοσοκομείο στην Ταϊλάνδη, ο μικρός Αιντίν όχι μόνο είναι καλά στη υγεία του, αλλά μια οικογένεια από τη Σουηδία πρόκειται να τον υιοθετήσει.
Οι τοπικές αρχές διερεύνησαν τον χώρο όπου βρέθηκε ο μικρός και κατάφεραν, μέσα από τα στοιχεία που συνέλλεξαν, να εντοπίσουν τη βιολογική μητέρα του μωρού. Η 42χρονη γυναίκα κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας και εγκατάλειψη ανηλίκου..madata

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *