Αποτροπιασμό προκαλούν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης κτηνοβασίας, την οποία διερευνά η Αστυνομία Ζυγίου.
Για την υπόθεση συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, 61χρονος από την περιοχή Δαλιού.Είχε προηγηθεί καταγγελία κατοίκου από την κοινότητα Χοιροκοιτίας ότι τα ζώα του εκδήλωναν συγκεκριμένη παράξενη συμπεριφορά και πως κάποιος άγνωστος τα επισκεπτόταν σε τακτά χρονικά διαστήματα, προβαίνοντας σε συγκεκριμένες άσεμνες πράξεις σε βάρος τους.
Η μάντρα που βρίσκεται έξω από την Χοιροκοιτία, διέθετε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, καθώς πριν από κάποιο διάστημα σημειώθηκε κλοπή και ο ιδιοκτήτης θέλησε με αυτό τον τρόπο να προστατέψει την περιουσία και τα ζώα του.
Παρόλο που η Αστυνομία ελάχιστες πληροφορίες έδωσε στη δημοσιότητα, προφανώς για να προστατέψει την οικογένεια του 61χρονου, ο «Φ» συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη των προβατίνων, οι οποίες έπεσαν θύμα του συλληφθέντα για την υπόθεση, ακούγοντας από πρώτο χέρι τις ανατριχιαστικές πτυχές της.
Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης, ο 61χρονος, μετέβαινε από το Δάλι στη μάντρα σε τακτά χρονικά διαστήματα, περίπου μια φορά τη βδομάδα και συνήθως Παρασκευή. Οι επισκέψεις του γίνονταν αργά το βράδυ και αφού εισερχόταν στη στάνη, αφαιρούσε το παντελόνι του, ενώ συνήθιζε να έχει ένα φορητό ηλεκτρικό φαναράκι προσαρτημένο στο κεφάλι του, ώστε να βλέπει τι έκανε και να έχει και τα δυο του χέρια ελεύθερα.
ΠΗΓΗ lovemyall.com

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *