κουκουλααααα
Στιγμές ανείπωτης φρίκης έζησε προχθές το βράδυ ηλικιωμένη γυναίκα στον Αλμυρό, η οποία διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Η 81χρονη, η οποία τραυματίστηκε σε ολόκληρο το πρόσωπο, σοκάροντας ακόμη και τους γιατρούς που την περιέθαλψαν για την εικόνα που είχε, δέχτηκε επίθεση, ενώ βρισκόταν μόνη στο σπίτι.
Σε ανυποψίαστη χρονική στιγμή ένα άτομο που προφανώς εκ των υστέρων αποδείχτηκε ότι ήταν η ίδια της η νύφη, σύμφωνα με πληροφορίες, την προσέγγισε με σκοπό να της επιτεθεί.
Ενώ βρισκόταν στον εσωτερικό χώρο της οικίας της η ηλικιωμένη, η 35χρονη νύφη της, μητέρα των εγγονιών της, σύμφωνα με πληροφορίες, φορώντας κουκούλα, την προσέγγισε από πίσω και έβαλε σε εφαρμογή το επικίνδυνο σχέδιό της.
Η γυναίκα, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, σύμφωνα με πληροφορίες, έκλεισε το στόμα της γιαγιούλας, σοκάροντάς την και την έσπρωξε δυνατά.
Η γιαγούλα αδύναμη όπως είναι λόγω του προχωρημένου της ηλικίας της, έχασε την ισορροπία της. Επεσε στο πάτωμα και τραυματίστηκε στο πρόσωπο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τη γειτονιά, καθώς η ηλικιωμένη φέρεται να εκλιπαρούσε για βοήθεια.
Ακολούθησαν σκηνές απέραντου χάους. Η 81χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόσωπό της ήταν τόσο τραυματισμένο, ώστε φαινόταν λες και κάποιος της το έτριβε στο πάτωμα.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού συνέλαβαν άμεσα την 35χρονη μετά την καταγγελία του περιστατικού και πήραν καταθέσεις.
Η δράστιδα οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελία Βόλου όπου εναντίον της ασκήθηκε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία. Σύμφωνα με πληροφορίες, νύφη και πεθερά φέρονται να τσακώνονται ανά τακτά διαστήματα.
Η 35χρονη, αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερη με εντολή Εισαγγελέα και θα δικαστεί μεθαύριο Δευτέρα από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.
Κ.Μ.
πηγη http://www.taxydromos.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *