παρααααααα
Την εγκληματική αμέλεια κάθε αρμόδιου καταγγέλλουν οι γονείς 9χρονου αγοριού που τραυματίστηκε σοβαρά την ώρα που έκανε… ανέμελα το μπάνιο του στην παραλία των Βαλιμητίκων. Η οικογένεια το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, πήγε στην παραλία Βαλιμιτίκων, για να κολυμπήσουν μπροστά από το Τουριστικό.
Ο 9χρονος απολάμβανε τη θάλασσα και έπαιζε με το τόπι του, το οποίο του έφυγε από τα χέρια.
Η προσπάθεια του μικρού να πιάσει την μπάλα θα ήταν και η αρχή του εφιάλτη, καθώς στο σημείο βρίσκεται μέσα στη θάλασσα ένας τσιμεντένιος διάδρομος, στον οποίο λόγω της διάβρωσης από τη θάλασσα προεξείχαν κάποια σίδερα.
Ο μικρός, όπως αναφέρει το dete.gr, στην προσπάθειά του να πιάσει την μπάλα και χωρίς να φανταστεί πως το σημείο έκρυβε κινδύνους από τα σίδερα που βρίσκονταν μέσα στο νερό, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στα γεννητικά του όργανα καθώς καρφώθηκε πάνω στα σίδερα. Ο πόνος και οι στιγμές που ακολούθησαν για τον μικρούλη αλλά και όλη την οικογένεια ήταν απερίγραπτες!
Το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.
Εκεί δύο χειρουργοί ανέλαβαν αμέσως τον 9χρονο που υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση η οποία ευτυχώς είχε θετική έκβαση.
«Το παιδί μου θα μπορούσε να υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη εάν είχε τραυματιστεί λίγα χιλιοστά πιο πάνω. Αλλά και ότι πέρασε είναι λίγο;» ανέφερε μιλώντας στον «Ημερήσιο της Αχαϊας» ο πατέρας του μικρού που δήλωσε αποφασισμένος να κινηθεί νομικά κατά κάθε υπευθύνου για την «παγίδα» που κρυβόταν μέσα στο νερό για το παιδί του.
Όπως ανέφερε ο συμπολίτης ήρθαν σε επαφή μαζί του τόσο ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βαλιμητίκων όσο και ο δήμαρχος και αυτό που του μετέφεραν είναι πως ο πρόεδρος είχε καταθέσει αίτημα στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για την απομάκρυνση κάποιων κομματιών σιδήρου που βρίσκονται μέσα στη θάλασσα και πως η διαδικασία «κολλούσε» στην Κτηματική Υπηρεσία.
Ο Θ.Παναγόπουλος δε, έκανε λόγο για «αβλεψία των ιθυνόντων» για περισσότερο από μια δεκαετία.
Ωστόσο το πρωί της Παρασκευής οι διαδικασίες κινήθηκαν άμεσα και απομακρύνθηκαν από το σημείο τα επικίνδυνα αντικείμενα.
Ελλάς το μεγαλείο σου!!! Έπρεπε να τραυματιστεί το παιδάκι για να υπάρξει η όποια παρέμβαση; Και γιατί οι όποιες διαδικασίες δεν έγιναν νωρίτερα…
Απαντήσεις που οι γονείς του μικρού θα αναζητήσουν όπως λένε και δικαστικά!

Αρχικη

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *