Ένα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 09.00 το πρωί στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα στην Οδό Λεωσθένους.
Ένα φορτηγό προσπάθησε να παρκάρει στην γωνία της Λεωσθένους με την Παλαιολόγου προκειμένου να ξεφορτώσει εμπόρευμα σε παρακείμενη επιχείρηση και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα παραλίγο να θρηνήσουμε θύμα.



Ο τροχός του βαριού οχήματος βρήκε στο πεζοδρόμιο και έσκασε με αποτέλεσμα -πιθανόν- από την πίεση του αέρα να εξοστρακιστεί ο σιδερένιος τάκος του οχήματος για 50 περίπου μέτρα και να βρει στην άλλη γωνία (στο στενάκι της Φειδίου) μια κοπέλα που βάδιζε στον δρόμο ανυποψίαστη.
Η κοπέλα σωριάστηκε στο έδαφος βγάζοντας μια κραυγή από τον πόνο αφού το σιδερένιο ιπτάμενο αντικειμένο την βρήκε στο πόδι -ευτυχώς όχι σε άλλο σημείο του σώματος της- τραυματίζοντας την. Οι φωνές που ακούστηκαν ήταν έντονες και άμεσα στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε την άτυχη γυναίκα προκειμένου να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο Λαμίας. Ευτυχώς είχε τις αισθήσεις της και πέρα από το τραύμα στο πόδι της δεν φάνηκε να έχει κάτι πιο σοβαρό!
Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός και ο συνοδηγός του φορτηγού δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι συνέβη.
Ο Άγιος Δημήτριος -η εκκλησία του οποίου βρίσκεται επί της Παλαιολόγου- απέτρεψε τα χειρότερα! Θα μπορούσαμε να έχουμε θρηνήσει θύμα.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενέργησε το Α.Τ Λαμίας.
Πηγή: lamianow.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *