Απίστευτο και όμως ελληνικό! Πλήρωσαν 9.000 ευρώ σε ταξί για να μεταφέρει το προσωπικό της Διώρυγας Κορίνθου!
«Σπάει» τα ταξίμετρα αλλά και τα …νεύρα του Έλληνα φορολογούμενου η αλόγιστη τακτική της Ανωνύμου Εταιρείας «Διώρυγος Κορίνθου» που δαπανά αφειδώς χρήματα σε μέρες που οι πολίτες έχουν «γονατίσει» από την οικονομική εξαθλίωση.
Ενδεικτικές της κατάστασης που επικρατεί στην εταιρεία που διαχειρίζεται τη Διώρυγα της Κορίνθου η οποία υπάγεται στο Υπουργείο Οικονομικών είναι οι «τσουχτερές» μετακινήσεις του προσωπικού που έχουν ανατεθεί σε οδηγούς Ταξί.
5.884 ευρώ έχει δαπανήσει μόνο για τα τιμολόγια της 30ης Ιουνίου 2018 η Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου (Α.Ε.ΔΙ.Κ.) σε κόμιστρα Ταξί για τη μεταφορά του προσωπικού της εταιρείας!
Δεν πρόκειται για δαπάνες μετακίνησης κατοίκων των Ισθμίων εξαιτίας των εργασιών στη βυθιζόμενη γέφυρα από τον Δεκέμβριο του 2017 οι οποίες ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί.
Άλλα 3.171 ευρώ δαπανήθηκαν το ίδιο χρονικό διάστημα για μεταφορά προσωπικού και κατοίκων από Ίσθμια και Καλαμάκι (κοινά τιμολόγια).
Στα προαναφερόμενα ποσά δεν περιλαμβάνονται τα ποσά που κατέβαλε η εταιρεία που διαχειρίζεται τη Διώρυγα της Κορίνθου ειδικά για τις αναγκαίες καθημερινές διαδρομές των ντόπιων που έχουν μεταβληθεί σε Οδύσσεια τους τελευταίους δέκα μήνες.
Πηγή: hlektra.gr/dikaiologitika.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *