Ο Κρις Μαρκρές έχασε το τεχνητό μέλος του ποδιού του κατά τη διάρκεια πτώσης του στη Νέα Αγγλία και έκανε δημόσια έκκληση για την εύρεση του

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός αλεξιπτωτιστή που έχασε το προσθετικό τεχνητό του πόδι κατά τη διάρκεια προσγείωσης σε χωράφι στη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ. Ο Κρις Μαρκρίς λόγω του ζαχαρώδους διαβήτη και νεφρικής ανεπάρκειας χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί και στα δυο του πόδια ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει το αγαπημένο του χόμπι που είναι οι πτώσεις με αλεξίπτωτο και τη βοήθεια ειδικού εκπαιδευτεί.

Στην τελευταία πτώση του όμως τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά καθώς η πτώση του Μαρκρίς ήταν επώδυνη. Χρειάστηκε να διανύσει αρκετά μέτρα στο έδαφος μέχρι να σταματήσει με ασφάλεια αλλά στην προσπάθεια του αυτή έχασε το ένα προσθετικό μέλος στο πόδι του.«Στην αρχή επειδή είχα μεγάλη ένταση δεν το αντιλήφθηκα αλλά όταν προσπάθησα να σηκωθώ διαπίστωσα πως είχα χάσει το προσθετικό μέλος. Η στεναχώρια μου ήταν μεγάλη διότι η ασφάλειά μου δεν θα μου κάλυπτε ένα καινούργιο προσθετικό μέλος λόγω μεγάλου κόστους. Ετσι όταν γύρισα σπίτι μου αναζήτησα το πόδι μου μέσω ανακοίνωσης στα social media», είπε ο Κρις Μαρκρίς.

Μετά την ανακοίνωση του υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από τους ντόπιους κατοίκους, ενώ λίγες ώρα αργότερα ο ιδιοκτήτης του κτήματος Τζό Μαρζαλκόφσκι βρήκε το τεχνητό μέλος και μάλιστα σε άριστη κατάσταση γεμίζοντας ικανοποίηση και ενθουσιασμό τον Κρις Μαρκρίς. «Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Το πιο σημαντικό είναι πως η κατασκευή είναι σε άριστη κατάσταση κι έτσι θα μπορέσω να περπατήσω πάλι», έγραψε ο Μαρκρίς.

Το προσθετικό μέλος έχει κόστος κοντά στα 20.000 δολάρια και όπως είπε ο Μαρκρίς δεν είχε τα χρήματα για να το αντικαταστήσει στην περίπτωση που το έχανε η καταστρέφονταν. Η περιπέτεια του πήρε μεγάλη δημοσιότητα στη Νέα Αγγλία και όλοι ανακουφίστηκαν με το αίσιο τέλος της.
.pentapostagma.gr/

Από xiromeropress