kokteilbarma_607_364_577_324
Μια περίεργη έκπληξη περίμενε έναν νεαρό που πήγε να πιεί το ποτό του σε γνωστό μπαρ, όπου οι υπεύθυνοι του καταστήματος αρνήθηκαν να τον σερβίρουν γιατί δεν έφερε πάνω του κάποιο τατουάζ.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός αποφάσισε το Σαββατοκύριακο με τη παρέα του να πάει να πιεί ποτό σε beach μπαρ στον Πρωταρά. Όταν ο νεαρός επιχείρησε να παραγγείλει τα ποτά στο beach μπαρ, o μπάρμαν άρχισε να τον κοιτάει περίεργα και μετά να ελέγχει το σώμα του.
Ξαφνικά ο μπαρμαν άρχισε να τον ρωτά για το αν έχει τατουάζ κι όταν ο νεαρός του απάντησε απορημένος «όχι» ξαφνικά όλοι οι θαμώνες του μαγαζιού πάγωσαν.
“Ξαφνικά ούλλοι στο μπαρ εσταματήσαν να μιλούν τζιαι επικράτησε νεκρική σιγή. Εσταμάτησε τζιαι η μουσική. Ούλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω μου, εν ήξερα τι να κάμω” περίεγραψε ο νεαρός ταραγμένος.
Έτσι όταν ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να εξηγήσει στον μπάρμαν ότι και αυτοί που δεν έχουν τατουάζ έχουν κάθε δικαίωμα εξίσου να συχνάζουν στους ίδιους χώρους με εκείνους που έχουν τατουάζ, ο μπάρμαν αδιαφόρησε και αμέσως κάλεσε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.
“Ο ιδιοκτήτης ήταν ευγενικός αλλά μου είπε ότι δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει. Προσφέρθηκε μάλιστα να μου προτείνει να πάρω ποτά από το περίπτερο και να τα καταναλώσω στην παραλία”.
“Του εξήγησα ότι ακόμα σπουδάζω τζιαι εν έχω αρκετές εμπειρίες ούτε κάτι που να με εκφράζει για να κάνω τατουάζ” αλλά αυτός μου απάντησε ότι δεν μπορεί να το δεχτεί σαν δικαιολογία, αφού όπως είπε “ο κάθε άσχετος μπορεί να έχει τατουάζ”.
Ευτυχώς για τον νερό η περιπέτεια του είχε αίσιο τέλος, μιας και ο υπεύθυνος του καταστήματος του ζήτησε να δεσμευτεί ότι θα κάνει τατουάζ στο μέλλον και ένας από την παρέα με 5 συνολικά τατουάζ παράγγειλε για όλους έτσι ώστε να μπορεί κι ο νεαρός να απολαύσει χωρίς πρόβλημα την μπύρα του! Τελικά είναι να απορείς για το τι μπορεί να σου συμβεί εκεί έξω… Εσείς τι νομίζετε;
http://www.newsit.com.cy/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *