Απροσδόκητη τροπή πήρε η ερωτική συνεύρεση ενός παντρεμένου άντρα από την Κίνα με την νεαρή ερωμένη του, όταν στο δωμάτιο εισέβαλε η εξοργισμένη κι απατημένη σύζυγος.
Η οργή της στράφηκε αμέσως εναντίον του παράνομου ζευγαριού, όμως δεν περιορίστηκε στην επίθεση και στην εξύβριση εναντίον του συζύγου και της ερωμένης του αλλά επιδίωξε και τελικά κατάφερε να πετύχει την δημόσια διαπόμπευσή τους.
Έτσι, αφού τους ακινητοποίησε με την βοήθεια μερικών γεροδεμένων συγγενών της, στη συνέχεια τους οδήγησε ημίγυμνους και ξυπόλητους στην κεντρική πλατεία της πόλης Χουισούι, όπου και τους έδεσε μαζί σε ένα δέντρο μπροστά σε εκατοντάδες έκπληκτους περαστικούς.

Το ζευγάρι, μάλιστα, παρέμεινε δεμένο κι εκτεθειμένο στην χλεύη του όχλου για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι στο σημείο να φτάσουν άντρες της τοπικής αστυνομίας, οι οποίοι κι έδωσαν τέλος στο μαρτύριο των δύο εραστών.
Σύμφωνα με κινεζικά μέσα ενημέρωσης, η απατημένη σύζυγος αναμένεται να κατηγορηθεί για την ντροπιαστική τιμωρία που επέβαλε στο ζευγάρι, ενώ οι αρχές προειδοποίησαν ότι παρόμοια περιστατικά αυτοδικίας δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά στο μέλλον.aftodioikisi.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *