Το όλο εγχείρημα του κόστισε μέχρι στιγμής 1,6 εκατομμύρια δολάρια και ψάχνει άλλα 1,3 εκατομμύρια, προκειμένου να υλοποιήσει τον στόχο του.
Ένας ξυλουργός στην Ολλανδία έχει φτιάξει μία από τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες στον κόσμο.
Κατάφερε λοιπόν με προσωπικά του έξοδα να αντιγράψει την «Κιβωτό του Νόε» και την έχει… παρκαρισμένη στο λιμάνι του Ντόχερτ.
Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, από το μέγεθος και μόνο, προσελκύει την προσοχή αρκετών τουριστών και όχι μόνο.

Βλέπετε, εκτός από το πιστό αντίγραφο του πλοίου, έχει βάλει μέσα και ξύλινα ζώα στα πραγματικά του μεγέθη, όμως πλέον έβαλε τον πήχη αρκετά ψηλότερα.
Μιλώντας λοιπόν στο Jewish Telegraphic Agency αποκάλυψε την πρόθεσή του να ταξιδέψει στο Ισραήλ: «Είναι ένα αντίγραφο του πλοίου του Θεού. Είναι λογικό να θέλει να πάει στον τόπο του Θεού», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Μου αρέσει αυτή η χώρα και ο κόσμος της. Δεν υπακούουν σε εντολές, κάνουν ότι θέλουν, δεν ακούνε κανέναν και οδηγούν σαν τρελοί. Όπως εγώ δηλαδή».
«Ωραία», θα πείτε, «γιατί δεν βάζει μπροστά και να ξεκινήσει;». Γιατί πολύ απλά από το συγκεκριμένο δημιούργημα απουσιάζουν οι μηχανές, για τις οποίες χρειάζεται περίπου 1,3 εκατομμύρια δολάρια.
Για αυτό και έχει ξεκινήσει έρανο, προκειμένου να τα μαζέψει αυτό το ποσό.
.gazzetta.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *