ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΓΡΟΤΗ ΕΚΛΕΨΕ ΤΑΝΚ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥ!Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει αγρότη να ρυμουλκεί τανκ με το τρακτέρ του ενώ στρατιώτες τρέχουν να τον σταματήσουν. Ο Ουκρανός αγρότης όπως παρουσιάζεται στο βίντεο κλέβει τανκ που ανήκει στον ρωσικό στρατό. Οι αντιδράσεις, ακόμα και από την σελίδα των φίλων του προέδρου της Ουκρανίας Ζελένσκι, είναι αρκετά ενθουσιώδεις:

ο βλέμμα όλων είναι στραμμένο στη συνάντηση Ρωσίας – Ουκρανίαςστα ουκρανο-λευκορωσικά σύνορα κοντά στον ποταμό Πρίπιατ, με την ευχή να βγει λευκός καπνός από αυτή και να σταματήσει ο πόλεμος που ξέσπασε πριν από πέντε ημέρες. Ενώ πολλά βίντεο δείχνουν πώς ο λαός της Ουκρανίας αντιστέκεται, υπάρχει ένα περιστατικό που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αυτής της χαοτικής κατάστασης.

Ο χρήστης του Twitter με το όνομα Olexander Scherba, πρεσβευτής της Ουκρανίας στην Αυστρία, μοιράστηκε ένα βίντεο στο Twitter που δείχνει ένα Ουκρανό αγρότη ο οποίος έκλεψε τανκ από Ρώσους στρατιώτες. Όπως φαίνεται το βίντεο, το τρακτέρ του αγρότη τραβά ένα ρωσικό τανκ σε κεντρικό δρόμο. Ένας άνδρας έτρεχε μαζί με το τρακτέρ και προσπαθούσε να μπει σε αυτό.

Η λεζάντα του βίντεο έγραφε: «Αν είναι αλήθεια, είναι πιθανώς το πρώτο τανκ που έκλεψε ποτέ ένας αγρότης. Οι Ουκρανοί είναι πραγματικά σκληρά καρύδια».

.tastv.gr/

Από xiromeropress