Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣΑποκατάσταση εσωτερικής οδοποιίας Κατούνας Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα που αφορούν...

Αποκατάσταση εσωτερικής οδοποιίας Κατούνας Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα που αφορούν την αποκατάσταση εσωτερικής οδοποιίας στην πόλη της Κατούνας.

Αποκατάσταση εσωτερικής οδοποιίας Κατούνας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα που αφορούν την αποκατάσταση εσωτερικής οδοποιίας στην πόλη της Κατούνας.
Το έργο γίνεται τμηματικά μετά την ολοκλήρωση των εργασιών που αφορούν στο έργο της κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης της Κατούνας.
Το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για την ανάπτυξη όλων των Δημοτικών και Τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου μας αλλά και για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των κατοίκων αποδεικνύεται περίτρανα και με το συγκεκριμένο έργο.
Και δεν σταματάμε εδώ καθώς στις επόμενες μέρες θα δημοπρατηθεί και το έργο «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ», προϋπολογισμού 10.504.806,77 ευρώ.
Οι Κασσάνδρες και οι …Πλανόδιοι που με λόγια και όχι με …έργα κατηγορούν την Δημοτική Αρχή διαψεύδονται για ακόμη μια φορά πανηγυρικά.
Η εικόνα της Κατούνας με την ολοκλήρωση του έργου θα αλλάξει προς το καλύτερο, θα γίνει μια …καινούργια πόλη που θα την χαίρονται οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της.

Δύναμη Πολιτών: Ο λόγος μας είναι συμβόλαιο και όχι λόγια του αέρα…