ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ: Και τα αυτογκόλ συνεχίζονται…..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δεν μας κάνει έκπληξη η προχειρότητα και η αλαζονεία/έπαρση κάποιων συνεργατών του Δημάρχου στην διαχείριση της καθημερινότητας, και όχι μόνο!

 

Είναι τρομερό γιατί μερικοί νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα. Παντογνώστες με παρωπίδες και μάλιστα δεν σηκώνουν «μύγα στο σπαθί τους».

 

κ.Κασόλα, εσύ είσαι υπεύθυνος για όλα τα παραπάνω! Γιατί εσυ έχεις το ρόλο της ηγεσίας του Δήμου μας και της κατεύθυνσης των συνεργατών σου, όπως και της εφαρμογής της πολιτική σας! 

 

Το θέμα του νερού δυστυχώς το πληροφορηθήκαμε από διάφορες πηγές (ιστοσελίδες και δημοσιεύσεις) και όχι απο το Δήμο.

 

Άντ’αυτού η διοίκηση του Δήμου έδωσε μια ασαφή, ελλιπή και καθόλα καθυστερημένη ανακοίνωση! Φαντάζομαι ότι αν ήταν για καμία εκδήλωση – φωτογράφηση, οι δημοσιεύσεις θα έπεφταν βροχή!

 

Μάλιστα, το ίδιο βράδυ ζητήσαμε στοιχεία για την καταλληλότητα του νερού.

 

Δε γνωρίζουμε στοιχεία όπως:

 

Απο πότε (ημερομηνία) και για ποιο λόγο κρίθηκε ακατάλληλο το νερό;

Ποια η έκταση του προβλήματος; ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ: Και τα αυτογκόλ συνεχίζονται…..

Ποια η λύση του και ποιο το χρονοδιάγραμμα της;

Τρόποι αντιμετώπισης της κρίσης για τη διευκόλυνση των νοικοκυριών των δημοτών μας

 

Εμείς σε αντίστοιχο πρόβλημα που είχαμε σε μερικά διαμερίσματα, με διακοπή νερού, (πχ Τρύφο, Πάλαιρο, Πογωνια κ.α), σχεδόν όλοι μαζί εργαζόμενοι του Δήμου και οι εκλεγμένοι αιρετοί μοίραζαν στους Δημότες μπουκάλια με εμφιαλωμένο νερό. (Με παρέμβαση του Δήμου έγινε άμεσα διαθεση εμφιαλωμένου νερού απο την ΚΟΡΠΗ – NESTLE)

 

Εσείς γιατί δεν το κάνατε ακόμη;;;

 

Μήπως γνωρίζετε κύριε Κασόλα ότι κάποιοι δημότες μας δεν έχουν νερό ούτε να πιουν ούτε να μαγειρέψουν! , όχι να πλυθούν!

 

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΜΕΣΑ σε διανομή μπουκαλιών εμφιαλωμένου νερού απο το δήμο στους δημότες!!

 

Αναφορικά τώρα με κάποιους άλλους που ανεβάζουν δημοσιεύσεις και κινδυνολογούν, ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα δεξιά κι αριστερά και προβαίνοντας σε δελτία τύπου εντελώς λαϊκίστικα, ΔΕΝ θα ασχοληθούμε! ΤΟΥΣ αφήνουμε στην κρίση των δημοτών, στους πιο καλούς και αυστηρούς κριτές μας!

 

Δεν νοείται ένας Δήμος αναγνωρισμένος από όλους και σε όλα τα επίπεδα, να σέρνεται σήμερα πίσω από την ανευθυνότητα και την έλλειψη σοβαρότητας κάποιων υπευθύνων, που έχουν φτάσει σε σημείο να παίζουν με την δημόσια υγεία και να εκθέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και την υγεία των Δημοτών μας!

 

Εμείς πάντως δεν θα επιτρέψουμε πισογυρίσματα!

 

Εμείς ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ότι αν η δημοτική αρχή μας χρειαστεί θα είμαστε ΠΑΡΟΝ είτε εθελοντικά είτε με την εμπειρία μας, ΜΟΝΟ για το καλό του τόπου μας και των δημοτών μας.

Ο συνδυασμός «Δύναμη Πολιτών Συνεχίζουμε»

Από xiromeropress