%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83
Ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γιώργος Αποστολάκης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παλαίρου κ. Δημήτρης Στάχτιαρης, παρευρέθηκαν στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Λευκάδας «στα πλαίσια της αναθέρμανσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο δήμων στο ζήτημα των απορριμμάτων, μετά την αλλαγή πλεύσης της Δημοτικής Αρχής Λευκάδας σ΄ αυτό το ζήτημα.», γράφει το τοπικό blog fortsalefkada.gr.
Στην συνεδρίαση, προτάθηκε το πρώτο θέμα της ημερησίας διάταξης όπου όλοι τάχτηκαν υπέρ της συνεργασίας των δυο δήμων, ενώ τοποθετήθηκαν και οι δυο φιλοξενούμενοι, μιλώντας μεταξύ άλλων και για τις δυσκολίες που είχαν εκ μέρους των δημοτών τους.
Ο κ. Αποστολάκης πάντως, πλειοδότησε για την ευρύτερη και μονιμότερη συνεργασία μεταξύ των δυο δήμων, καταθέτοντας μάλιστα την διαφωνία του για την υφιστάμενη διοικητική διαίρεση την οποία χαρακτήρισε μη λειτουργική:
«Εμείς (η Βόνιτσα), θα έπρεπε να συνεργαζόμαστε με τη Λευκάδα, την Πρέβεζα και την Ευρυτανία, όπως γίνεται (απ΄ τους κατοίκους) για εκατοντάδες χρόνια, δεν έχουμε σχέση με τους υπόλοιπους. Όπως και η Λευκάδα για παράδειγμα, δεν έχει σχέση με την Κέρκυρα, την Ζάκυνθο κ.λ.π.»

FortsaLefkada.gr – Τοπική Ενημέρωση με χαμόγελο!

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *