Όταν επέστρεψε σπίτι στις 5 τα ξημερώματα, ύστερα από βραδινή έξοδο σε κάποιο μπαρ, ο σύντροφος της Τζένιφερ Λη Τσάπμαν δεν φανταζόταν ότι μια ώρα μετά θα κατέληγε στο νοσοκομείο με βαθιά κοψίματα από μαχαίρι σε όλο του το σώμα.

Η Τζένιφερ μόλις ξάπλωσαν στο κρεβάτι ήθελε απεγνωσμένα σεξ. Λίγο το ποτό λίγο η διασκέδαση της είχαν ανεβάσει το κέφι και είχαν ρίξει τις αναστολές της. Ο σύντροφος της όμως την αγκάλιασε και της είπε τρυφερά ότι θέλει να κοιμηθεί γιατί νυστάζει και είναι κουρασμένος.

Σε λίγα λεπτά ροχάλιζε. Τότε η Τζένιφερ σηκώθηκε από το κρεβάτι πήγε στην κουζίνα, πήρε ένα καλοακονισμένο μαχαίρι και επέστρεψε στο δωμάτιο. Δεν ξάπλωσε. Όπως κοιμόταν ο φίλος της άρχισε να τον χαρακώνει σε κάθε σημείο του σώματος του.

Ο άνθρωπος πετάχτηκε και μέσα στα αίμνατα άρχισε να ουρλιάζει και να εκλιπαρεί σε βοήθηεια. Η Τζένιφερ συνέχιζε να τον χαρακώνει με ένα χαιρέκακο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της. Στη συνέχεια ξεστόμισε μια βρισιά και έφυγε από το σπίτι.

Ο Άνδρες πήγε μόνος του στο νοσοκομείο όπου και υπέβαλλε μήνυση. Πέντε μέρες αργότερα η Τζένιφερ συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή Πινέλας στη Φλόριντα μέχρι να οριστεί η δίκη της. Μαζί θα της απαγγελθούν και κατηγορίες για χρήση μαριχουάνας και μεθεμφεταμίνης.aftodioikisi.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *