Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΑρχίζει σήμερα 1 Αυγούστου 2021 η έκθεση εικαστικών και καλλιτεχνικών δημιουργιών στο...

Αρχίζει σήμερα 1 Αυγούστου 2021 η έκθεση εικαστικών και καλλιτεχνικών δημιουργιών στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΥΤΙΚΑ


Αρχίζει σήμερα 1 Αυγούστου 2021 η έκθεση εικαστικών και καλλιτεχνικών δημιουργιών στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΥΤΙΚΑ .
Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 17 Αυγούστου Ώρες λειτουργίας : 19.30 – 22.00
– Η προσέλευση του κοινού στο εσωτερικό του κτιρίου για την έκθεση των εικαστικών δημιουργιών θα γίνεται μόνο με την χρήση προστατευτικής μάσκας.
– Ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών που θα εισέρχεται στο εσωτερικό του κτιρίου κάθε φορά θα είναι δυο (2) άτομα ταυτόχρονα.
– Προστατευτική μάσκα θα φορούν υποχρεωτικά και οι δημιουργοί των εικαστικών έργων, ενώ θα τηρείται η απόσταση του 1,5 μέτρου ανάμεσα σε καλλιτέχνες και επισκέπτες.
– Στην είσοδο του κτιρίου θα υπάρχουν αντισηπτικά για τα χέρια.
Τα θέματα των ντόπιων καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στην έκθεση είναι τα παρακάτω: πρωτότυπες δημιουργίες – κεντήματα, ζωγραφική – αγιογραφία και κατασκευές, φωτογραφία, εικαστικό και καλλιτεχνικό κόσμημα, χειροποίητες εικόνες σε ξύλο, χειροποίητο κόσμημα,
κεραμική, ντεκουπάζ, καλλιτεχνική ανακύκλωση, είδη δώρων κ.ά.
Σκοπός του Νομικού Προσώπου είναι η ανάδειξη των τοπικών εικαστικών δημιουργών, η γνωριμία του έργου τους με τους πολυάριθμους επισκέπτες του καλοκαιριού, αλλά και με τους ντόπιους συνδημότες μας, η προώθηση της πολιτιστικής δραστηριότητας που συντελείται εντός του Δήμου μας, καθώς και να μυήσει τους νέους στις εικαστικές τέχνες και δημιουργίες.