Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΑυτά είναι τα τρία τυχερά ζώδια του Οκτωβρίου που θα εχουν τύχη...

Αυτά είναι τα τρία τυχερά ζώδια του Οκτωβρίου που θα εχουν τύχη και χρήμα!


Ο Οκτώβριος θα είναι απόλυτα μαγικός για τρία ζώδια: Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, εσείς είστε οι τυχεροί αυτού του μήνα.

Δεδομένου ότι ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα, που επιδιώκει να σχετίζεται και να ενοποιείται μέσω απόψεων και ιδεών, η εποχή του Ζυγού είναι συνήθως μια περίοδος που διεγείρει πνευματικά όλα τα ζώδια του αέρα.

Καθένα από αυτά έχει ως κίνητρο τη σύνδεση με τους άλλους μέσω της επικοινωνίας, οπότε ο Οκτώβριος, δικαιωματικά, σας ανήκει και θα είναι σίγουρα ένας ευχάριστος μήνας.

Τα τρία τυχερά ζώδια του Οκτωβρίου
Δίδυμοι: Οι δημιουργικές σας αναζητήσεις παίρνουν σάρκα και οστά

Μετά από μια ταραχώδη ανάδρομη πορεία του Ερμή, αρχίζετε επιτέλους να ξαναβρίσκετε τον εαυτό σας αυτόν το μήνα, Δίδυμοι, καθώς ο ήλιος συνεχίζει να περνάει μέσα από τον πέμπτο οίκο σας, που αφορά τις σχέσεις, τα ραντεβού, τη δημιουργικότητα.

Τώρα, λοιπόν, είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο project με πάθος, να κάνετε μια εκδρομή, να παρακολουθήσετε μια συναυλία ή να ξεκινήσετε ένα διασκεδαστικό χόμπι. Οτιδήποτε διεγείρει την καλλιτεχνική σας πλευρά θα είναι απόλυτα στα μέτρα σας αυτόν τον μήνα, και με τον κυβερνήτη του χάρτη σας, τον Ερμή, να εισέρχεται ξανά στον Ζυγό στις 10 Οκτωβρίου, θα είστε πρόθυμοι να φλερτάρετε και να κοινωνικοποιηθείτε.

Ζυγός: Η ατζέντα σας είναι πλήρως «κλεισμένη»

Αυτόν το μήνα θα κάνετε τις περισσότερες κοινωνικές επαφές από ό,τι έχετε κάνει όλη τη χρονιά, Ζυγοί.

Καθώς ο ήλιος συνεχίζει να ταξιδεύει στον πρώτο οίκο σας, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας, καθιστώντας αυτή την περίοδο ιδανική για να δικτυωθείτε, να βγείτε στο προσκήνιο και να δημιουργήσετε νέες σχέσεις.

Με τόση έμφαση στην κοινωνική σας ζωή, θα είναι, επίσης, σημαντικό να διαθέσετε λίγο χρόνο για αυτοφροντίδα. Οπότε, φροντίστε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας αναζωογονούν.

Ως το καρδιακό ζώδιο του αέρα, αισθάνεστε καλύτερα όταν περιβάλλεστε από τους αγαπημένους σας και το καλό είναι ότι δεν θα σας λείψει η παρέα αυτόν το μήνα.

Υδροχόος: Η γνώση είναι η πρώτη σας προτεραιότητα

Αυτός ο μήνας είναι εξαιρετικός για να ταξιδέψετε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, Υδροχόοι.

Ετσι κι αλλιώς είστε πάντα πρόθυμοι να μάθετε νέα πράγματα και να ξεκινήσετε νέα χόμπι και δραστηριότητες και ο Οκτώβριος ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα. Το καλοκαίρι μπορεί να τελείωσε, αλλά οι περιπέτειές σας μόλις αρχίζουν.

Πηγή:iefimerida.gr<