ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

θα ηθελα να σας πω για την κόλαση.. μην σκεφτειτε ομως την κόλαση αυτη που περιγραφουν τα θρησκευτικα, οχι οχι αυτη η κολαση..Την αλλη..αυτην που εχουμε μεσα μας.
Αν το σκεφτεις κατηγορουσαμε τους γονεις μας οτι ηταν σκληροι μαζι μας, οτι μας φωναζαν, οτι…οτι και να κανανε. Οσο σκληροι και να ηταν ομως ποτε δεν εγιναν τοσο βαιοι οσο εμεις οι ιδιοι προς τον εαυτο μας. Νομιζω οτι αυτο που κανουμε στον εαυτο μας ειναι βαρβαρο..Δεν θα τα καταφερω.. Ποτε δεν θα αφησω καποιον να με πληγωσει..δεν ειμαι δυνατος..ποτε δεν θα βρω αγαπη..
και παει και χειροτερο..
Ενα παιδι μοναχο του δεν μπορει να βρει κοπελα..δεν ξερει πως..Μια κοπελα πανεμορφη εξωτερικα δεν την πλησιαζει κανεις..Ζευγαρια που ζουν μαζι αλλα ειναι χωριστα..Να προσπαθεις να συνδεθεις και να μην μπορεις..Συνδεεσαι; Ποσο κραταει η χαρα; Εκει που νομιζεις οτι το βρηκες…χτιζεις επανω του…κανεις παιδια οικογενεια..ρουτινα, ασυνενοησια.. χωρισμενες οικογενειες..
και παει και χειροτερα..
Στο τελος κλεινεις τα ματια..κλεινεις τα αφτια..τα γεμιζεις με οτιδηποτε εχει στην τηλεοραση και περιμενεις απλα να κατι να συμβει..η να πεθανεις.
Αυτη την κολαση ξερω…δεν εχω δει δαιμονες..αλλα εχω δει ανθρωπους να βγαζουν την κολαση τους εξω.
Δεν θα μπορυσε ομως να ειναι μονο ετσι..γιατι εχω δει και παραδεισο. Υπαρχει παραδεισος στην εικονα μιας μητερας να παιζει με την κορη της..υπαρχει παραδεισος στα ματια ενος αγοριου που αντικριζει μια κοπελα και κατευθειαν η καρδια του παει γρηγορα..Υπαρχει παραδεισος στα ματια που γιαλιζουν απο αγαπη..
Υπαρχει ενα μικρο κομματι μεσα μας που λεγεται ο μικρος μου παραδεισος..δεν ξερω πως θα τον βρειτε εσεις..αλλα θα σας πω πως τον βρηκα εγω.. Τον βρηκα ανεβαζοντας τα ματια μου επανω, λεγοντας ακριβως αυτο που σκεφτομουν..βλεπωντας τα λαθη μου και αρχισα να τα παραδεχομαι.. Διαβαζωντας για τα πραγματα που δεν καταλαβαινω..και να δεχομαι τους ανθρωπους οπως ειναι, εχωντας τα δικα μου ορια και αξιες..
Υπαρχει μια μαγεια στο να βλεπεις τους ανθρωπους οπως ειναι και να μπορεις να διαισθανεσαι το πως νιωθει καποιος..υπαρχει μαγεια στο να δινεις αξια στους ανθρωπους που συναντας χωρις να περιμενεις τιποτα πισω..
Υπαρχει αξια στο να ξερεις τι αξιζεις ..
Υπαρχει αξια καθε φορα που σηκωνεσαι απο μια σφαλιαρα της ζωης.. Υπαρχει αξια..οχι μονο στο πως μεγαλωνεις τα παιδια σου αλλα..και στο πως βλεπουν αυτα την σχεση σου με την συντροφο σου….
Υπαρχει αξια στην καθε κινηση σου..οταν αντιληφθεις την αξια σου..εκπεμπεις.
Σας ευχομαι να αγιασετε και να φατε πορτα στον παραδεισο γιατι ερωτευτηκατε ολες τις υπεροχες γυναικες στον κοσμο!
Δ.Ι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *