Ένα από το πιο όμορφα, γρήγορα και εντυπωσιακά αυτοκίνητα στο κόσμο θα κυκλοφορεί  τις επόμενες ημέρες στους δρόμους των Χανίων.

Πρόκειται για μια συλλεκτική Lamborghini Huracan  που παράλληλα είναι και ένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα.

Το εντυπωσιακό supercar της φημισμένης ιταλικής εταιρείας αγοράστηκε σήμερα στα Χανιά και έγινε μόλις η πρώτη Huracan που έρχεται στην Ελλάδα. 

Η… Ιταλίδα καλλονή αγοράστηκε από Χανιώτη επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών πολυτελών κατοικιών και πουλήθηκε από την γνωστή αντιπροσωπεία του Μιχάλη Μαυριδάκη η οποία φρόντισε να ικανοποιήσει τα ακριβά γούστα του πελάτη της.  Το πόσο κόστισε δεν έγινε φυσικά γνωστό, αλλά σύμφωνα με τα διάφορα sites αυτοκίνησης η Huracan πωλείται στο εξωτερικό κοντά στις 200.000 ευρώ (τελική τιμή) ενώ στην Ελλάδα φτάνει τα 355.000 ευρώ.

Η Lamborghini Huracan έχει πάρει το όνομά της από έναν ταύρο ο οποίος το 1879 ρεζίλεψε αρκετούς ταυρομάχους και έμεινε στην ιστορία ως ανίκητους.

Το ιταλικό super car εφοδιάζεται με έναν κινητήρα V10 χωρητικότητας 5.2 λίτρων ο οποίος αποδίδει 610 ίππους και συνδυάζεται με ένα νέο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων μεταδίδοντας τη δύναμη και στους τέσσερις τροχούς.

Από πλευράς επιδόσεων το γνωστό 0-100 επιτυγχάνεται σε 3,2 δευτερόλεπτα, το 0-220 σε 9,9 ενώ η τελική ταχύτητα πλησιάζει τα 350 χλμ./ώρα.

Εντυπωσιακό και το νούμερο της μέσης κατανάλωσης καυσίμου που αγγίζει τα 12.5 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα.

ΠΗΓΗ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *