ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ


Ο József Szájer, ευρωβουλευτής μέχρι και την Κυριακή όταν και υπέβαλε την παραίτησή του, ομολόγησε ότι ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους στο sex πάρτι στις Βρυξέλλες, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε.

Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε στα ουγγρικά μέσα ενημέρωσης το απόγευμα της Τρίτης αναφέρεται πως ο πρώην ευρωβουλευτής ομολόγησε την παρουσία του στο πάρτι. Το κόμμα του Fidesz επιβεβαίωσε στο Euronews ότι η δήλωσή του είναι αυθεντική.
«Μια εφημερίδα έπαιξε σήμερα για ένα πάρτι σε σπίτι στις Βρυξέλλες την Παρασκευή στο οποίο παραβρέθηκα», αναφέρει στη δήλωσή του και εξηγεί πως η αστυνομία έφτασε στο σημείο και στον ίδιο απηύθυνε προφορική προειδοποίηση και τον μετέφερε σπίτι.

«Δεν έκανα χρήση ναρκωτικών, πήγα στους αστυνομικούς για να κάνω τεστ αλλά δεν μου έκαναν. Η αστυνομία είπε ότι βρέθηκαν χάπια ecstasy. Δεν είναι δικά μου, δεν ξέρω ποιος τα έβαλε και πώς. Έκανα μια δήλωση στην αστυνομία για αυτό.

Συγγνώμη που παραβίασα τα μέτρα, ήταν ανεύθυνο εκ μέρους μου», τόνισε.

Το Euronews επικοινώνησε με τον Szájer για το περιστατικό χωρίς να λάβει κάποια απάντηση.

Νωρίτερα σήμερα είχε γίνει γνωστό πως η αστυνομία διέλυσε ένα sex party με 25 καλεσμένους που γινόταν εν μέσω lockdown στις Βρυξέλλες το βράδυ της Παρασκευής. Ένας από τους 25 ήταν ο ευρωβουλευτής.

Το πάρτι γινόταν στο υπόγειο ενός μπα στην Rue des Pierres, στο κέντρο των Βρυξελλών, όπως μετέδωσαν οι Brussels Times, επικαλούμενοι την εφημερίδα Het Nieuwsblad.

Στους 25 καλεσμένους, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν άντρες, επιβλήθηκε πρόστιμο καθώς παραβίαζαν τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό της πανδημίας, δήλωσε μια πηγή στο Het Laatste Nieuws.

Ορισμένοι διπλωμάτες και ένα μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου φέρεται να συμμετείχαν στο sex πάρτι. Ο ευρωβουλευτής μάλιστα προσπάθησε να διαφύγει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αλλά εντοπίστηκε και ανακρίθηκε από την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και ναρκωτικά στο σημείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *