Λατρεμένος προορισμός για όλους μας και κυρίως αυτή την εποχή!Τα Ζαγοροχώρια είναι ανεξάντλητα!Σε περίπτωση που τα επισκεφτείς είναι «έρωτας» με την πρώτη ματιά και θα θες πολλές φορές να ξαναπάς μέχρι να τα χορτάσεις!
Με μεγάλη μου χαρά σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα ξενοδοχείο σκέτο διαμάντι σε αυτόν τον υπέροχο τόπο της Ελλάδας μας!
Τα Ζαγοροχώρια είναι για εμένα είναι ένας ξεχωριστός προορισμός που παντρεύει την αρχοντιά και την ηρεμία. Λοιπόν…και πάμε στην ουσία του ρεπορτάζ. Σε αυτό το μαγευτικό τοπίο ανακάλυψα ένα καλά κρυμμένο μυστικό που έχει συναρπάσει τους ξένους αλλά οι Έλληνες δεν το έχουν ακόμα ανακαλύψει…
Το Apeiros Chora είναι ένα παραδοσιακό κατάλυμα 200 ετών που βρίσκεται στα Κάτω Πεδινά και προσφέρει πλακόστρωτο κήπο και μικρό κέντρο σπα. Διαθέτει μονάδες με μοντέρνα επίπλωση και δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους.
Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες στο Apeiros Chora έχουν θέα στον κήπο και το βουνό. Είναι επίσης εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο με μπουρνούζι και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Σε ορισμένα θα βρείτε τζάκι.
Το Apeiros Chora περιλαμβάνει αίθουσα παιχνιδιών, σνακ μπαρ, βιβλιοθήκη και κοινόχρηστο lounge. Επίσης, παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.
Δείτε πραγματικά καταπληκτικές φωτογραφίες…







ΠΗΓΗ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *