Με το «δεξί» άρχισε τις υποχρεώσεις της η Αναγέννηση Ρίγανης στην πρώτη αγωνιστική για την Γ’ κατηγορίας στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος.

οι «Αετοί» επικράτησαν 1-2 της Α.Ε. Χρυσοβίτσας στην Χρυσοβίτσα, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αρχηγό της Αναγέννησης Δημήτρη Κουτρομάνο που σημείωσε 2 γκολ.
Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Η Χρυσοβίτσα μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και θέλησε να ελέγξει το ρυθμό του παιχνιδιού και προηγήθηκε στο 10 με τον Σταμούλη Ζορμπά μετά από εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στον αριστερό γάμα της εστίας του Χαραλάμπους ανοίγοντας το σκορ 1-0. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι, κόντρα στη ροή του αγώνα, έφτασαν πολλές φορές μια «ανάσα» απ’ την ισοφάριση. Στο 32’ όμως ο Δημήτρης Κουτρομάνος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Καραδημήτρη και έγραψε 1-1.
Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση Ρίγανης μπήκε πιο ορεξάτη παίζοντας ακόμα πιο επιθετικό παιχνίδι και στο 57’ λεπτό ο Χρήστος Παππάς εκτελεί πλάγιο άουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής της Χρυσοβίτσας την μπάλα διώχνει ο αμυντικός Παναγιώτης Σταμάτης η μπάλα πάνω στον Χρηστό Σαπλαούρα κάνει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα κοντράρει στα πόδια του Βασίλη Ζώγα και ο Δημήτρης Κουτρομάνος έρχεται και με ένα φοβερό πλασέ κάνει το 1-2 και βάζει την Αναγέννηση Ρίγανης μπροστά στο σκορ.
Στο 68’ ο Κολλιάς μεσα από την μεγάλη περιοχή παραλίγο να κάνει το 1-3 η μπάλα πήγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.
Στο 78’ ο Δημήτρης Κουτρομάνος τετ α τετ με τον τερματοφύλακα πλασάρει η μπάλα καταλήγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Καραδημήτρη.
Η Χρυσοβίτσα αντέδρασε και για αρκετά λεπτά προσπαθούσε να φέρει στα ίσια το σκορ χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Στο 80’ λεπτό ο Χρήστος Σαπλαούρας αντίκρισε την δευτερη κιτρινη και συνέχεια κόκκινη κάρτα, καθώς διαμαρτυρήθηκε έντονα προς τον Διαιτητή και η ομάδα της Ρίγανης έμεινε με 10 παίχτες.
Ξεχώρισαν από Α.Ε. ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ οι Καραδημήτρης Δ., Σταμάτης Π.
Ξεχώρισαν από ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ οι Δημήτρης Κουτρομάνος, Χρηστός Σαπλαούρας, Μάριος Νικόλλα και Γιώργος Λιβάνης.
Άριστη η διαιτησία του Βελαώρα και των Βοηθών του Παππά και Θεοφίλη.
Νοσοκόμα του αγώνα Πηνελόπη Σαμαρά.
Α.Ε. ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ (Νίκος Γαντζούδης): Καραδημήτρης Δ., Γαντζούδης Τ. , Ζορμπάς Σ., Ζορμπάς Β.(72′ Μαργώνης), Σταμάτης Π., Ζορμπάς Στ., Στρατούλης Γ. , Θεοδώρου Α.(83’ Νάκας), Ζορμπάς Η., Αυδής Λ., Ceca j.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ (Κωνσταντίνος Γραμμένος): Χαραλάμπους Νικ., Παππάς χρ., Ψαρράς(45’ Λιβάνης Γ.) Κ., Σαμαράς Αθ. Βασ., Χαραλάμπους Γεω.(57’ Κολλιάς Ι.), Νικόλλα Μαρ., Ζώγας Β.(54’ Τσώλης χ.), Σαπλαούρας Χ., Σαμαράς Χ., Κουτρομάνος Δ., Θεοδώρου Απ.(75 Σαμαράς Αθ. Αν.)
Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.







Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *