Εγκαταλελειμμένο κοντά στη σχολή των λιμενοφυλάκων στην Καλλίπολη στον Πειραιά, βρέθηκε το ταξί του 60χρονου, που έπεσε τα ξημερώματα της Τετάρτης θύμα δολοφονικής επίθεσης με αιχμηρό αντικείμενο από άγνωστο άνδρα στον νέο μόλο Δραπετσώνας.

Το όχημα, που εντοπίστηκε από διερχόμενο οδηγό ταξί ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία και το λιμενικό, οδηγήθηκε στα εγκληματολογικά της Ασφάλειας Αττικής.
Ο δράστης της δολοφονίας, τα κίνητρα του οποίου παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, είχε αποσπάσει προσωπικά αντικείμενα από το θύμα ενώ στη συνέχεια πήρε το ταξί και εξαφανίστηκε.
Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με μαρτυρία μέλους πληρώματος φορτηγού πλοίου που είχε ελλιμενιστεί στην περιοχή, νωρίτερα είχαν διαπληκτιστεί έντονα στο σημείο.
Στελέχη της Ασφάλειας δεν αποκλείουν ο δράστης της δολοφονίας να είχε επιβιβαστεί στο ταξί ως πελάτης, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο να ήταν και γνωστός του θύματος.
Οι αστυνομικοί των Εγκληματολογικών Ερευνών της Ασφάλειας, ψάχνουν εξονυχιστικά το ταξί του 60χρονου οδηγού προκειμένου να βρουν δακτυλικά αποτυπώματα ή dna που θα τους «δείξουν» το δολοφόνο.
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας του Λιμενικού που χειρίζονται την υπόθεση προσπαθούν να εντοπίσουν τα κίνητρα της άγριας δολοφονίας και το παραμικρό στοιχείο που θα τους ανοίξει δρόμο σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις.
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πιθανότατα ο δολοφόνος, οδήγησε εκεί τον άτυχο οδηγό ταξί για να τον ληστέψει και όταν εκείνος αντέδρασε, τον μαχαίρωσε με στιλέτο έξω από το ταξί και στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε.
Το γεγονός ότι ναυτικοί από διπλανό πλοίο άκουσαν τους δύο άνδρες να διαπληκτίζονται έντονα έξω από το ταξί, αφήνει ανοικτό και το ενδεχόμενο των προσωπικών διαφορών.
Η νεκροψία νεκροτομή του 60χρονου, που αναγνώρισε η σύζυγός του, αναμένεται να γίνει σήμερα, Πέμπτη από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

madata.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *