Βόνιτσα: κατέστρεψαν  ξανά τις μπάρες που απαγορεύουν την κυκλοφορία των οχημάτων

 Μήνυση κατά αγνώστων υπέβαλε ο Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας καθώς για ακόμα μια φορά οι μπάρες που απαγορεύουν την κυκλοφορία των οχημάτων στην παραλιακή οδό της Βόνιτσας καταστράφηκαν. “Κάποιοι δεν εννοούν να καταλάβουν ότι τους καλοκαιρινούς μήνες ένας παραλιακός δρόμος , ένας εμπορικός δρόμος, ένας δρόμος ψυχαγωγίας και αναψυχής σε μια περιοχή που θέλει να λέγεται τουριστική δεν πρέπει να δέχεται οχήματα”, τονίζει σε ανάρτησή του ο Δήμος που γίνεται …στο ίδιο έργο θεατής!

 

 

Τι αναφέρει στην ανάρτησή του ο Δήμος

“Καταστράφηκαν για μια ακόμη φορά οι μπάρες στην παραλιακή της Βόνιτσας
Βλέπουμε το ίδιο έργο ξανά, δυστυχώς κάποιοι δεν εννοούν να καταλάβουν ότι τους καλοκαιρινούς μήνες ένας παραλιακός δρόμος , ένας εμπορικός δρόμος, ένας δρόμος ψυχαγωγίας και αναψυχής σε μια περιοχή που θέλει να λέγεται τουριστική δεν πρέπει να δέχεται οχήματα.
Οι μπάρες στην παραλία της Βόνιτσας για την απαγόρευση της διέλευσης οχημάτων καταστράφηκαν για άλλη μια φορά .
Ως δημοτική αρχή προβήκαμε σε μήνυση κατά αγνώστου για την αποκατάσταση της ζημιάς.
Η ζημιά πρέπει να αποκατασταθεί από τους υπεύθυνους της πράξης αυτής , προκειμένου να μην επιβαρυνθούν οι συνδημότες μας.
Κάνουμε δημόσια έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας να προστατέψουμε και να διαφυλάξουμε την δημόσια περιουσία, που πληρώνουμε οι ίδιοι μέσω τον δημοτικών εσόδων.
Με την συνέργεια όλων των φορέων, της Δημοτικής Αρχής και των πολιτών μπορούμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά”.

Από xiromeropress