Ζητά εξηγήσεις και προχωρά σε σοβαρές καταγγελίες για την ακαταλληλότητα του πόσιμου νερού ο Βασίλης Σώζος, επικεφαλής του συνδυασμού της ελάσσονος αντιπολίτευσης «Όραμα και Προοπτική»

 

«Ο λόγος είναι ότι στις τελευταίες αναλύσεις βρέθηκαν βακτήρια (e-coli) και εντεροκόκκοι πολύ παραπάνω από τα επιτρεπτά όρια και η διεύθυνση υγιεινής έστειλε έγγραφο που ανάγκαζε το Δήμο μας να προβεί στην παραπάνω ανακοίνωση», αναφέρει ο κ. Σώζος. Ασκεί κριτική στις αρμόδιες για την υπάρχουσα κατάσταση ενώ από τα «βέλη» του δεν ξέφυγε και η προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

 

Όπως σημείωσε «Και οι προηγούμενοι είχαν τέτοια ζητήματα αλλά δεν τους υποχρέωναν σε ανακοινώσεις γιατί τα είχαν καλά με τον “άρχοντα” του Μεσολογγίου».

 

Υπενθυμίζεται πως ο Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας εξέδωσε ανακοίνωση απαγόρευσης χρήσης του νερού σε κάποιες περιοχές.

 

Ειδικότερα, καλεί τους κατοίκους των Δημοτικών Κοινοτήτων της Βόνιτσας, του Μοναστηρακίου, Θυρρείου και Δρυμού όπως αποφύγουν την πόση του νερού καθώς και την κατανάλωσή του με σκοπό την παρασκευή φαγητού από σήμερα 20-09-2024 μέχρι και την ανάρτηση νεότερης ανακοίνωσης.

 

«Όραμα & προοπτική

 

Ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας με ανακοίνωση του μας ενημέρωσε ότι το νερό της Βόνιτσας,του Μοναστηρακίου,του Θυρρείου και του Δρυμού δεν είναι κατάλληλο για πόση αλλά ούτε και για μαγείρεμα….

 

ΞΕΧΑΣΕ βέβαια να μας πει τον λόγο που συμβαίνει αυτό!!!

 

Ο λόγος είναι ότι στις τελευταίες αναλύσεις βρέθηκαν βακτήρια (e-coli) και εντεροκόκκοι πολύ παραπάνω από τα επιτρεπτά όρια και η διεύθυνση υγιεινής έστειλε έγγραφο που ανάγκαζε το Δήμο μας να προβεί στην παραπάνω ανακοίνωση.

 

Όταν ως Δήμος δεν έχεις κανένα σχέδιο για την διαφύλαξη του πολυτιμότερου αγαθού που προσφέρεις στους πολίτες του,

Όταν οι γεωτρήσεις σε όλο τον Δήμο είναι ξέφραγα αμπέλια,

Όταν στις δεξαμενές ύδρευσης υπάρχουν σκοτωμένα ζώα σε αποσύνθεση,

Όταν η χλωρίωση γίνεται από έναν και μόνο υπάλληλο που στην άδεια του(λογικό να παίρνουν άδεια οι υπάλληλοι ),δεν υπάρχει κανείς αντικαταστάτης του( παράλογο σε μια τόση νευραλγική θέση να μην υπάρχει άλλος) και μένει χωρίς χλωρίωση όλο το δίκτυο…

 

Τότε δεν δικαιούσε να μιλάς ότι κάτι άλλαξε με την εκλογή της νέας δημοτικής αρχής!!!

 

ΤΙΠΟΤΑ δεν άλλαξε τουλάχιστον προς το καλύτερο….!!!!!!!

 

1) και οι προηγούμενοι είχαν τέτοια ζητήματα αλλά δεν τους υποχρέωναν σε ανακοινώσεις γιατί τα είχαν καλά με τον “άρχοντα” του Μεσολογγιου.

 

2) Πρόληψις…άγνωστη λέξη για καποιους(τους είχαμε ενημερώσει από το συμβούλιο του Φεβρουαρίου τι πρέπει να κάνουν)

 

3)Με τις άδειες των υπαλλήλων αρχικώς δικαιολόγησαν τα αμάζευτα σκουπίδια ,τώρα προσπαθούν να δικαιολογήσουν το μολυσμένο νερό…

 

Υ.Γ.

 

Για τον διαχειριστικό έλεγχο που υποσχέθηκαν προεκλογικός δεν χρειάζονται υπάλληλοι ούτε μας ενοχλούν οι άδειες τους…

 

Ποιος μπορεί να φανταστεί γιατί δεν έχει γίνει ακόμη;;;

Ακολουθούν εικόνες με σκληρό περιεχόμενο.

Από xiromeropress