Αισιόδοξος για νίκη της παράταξής του εμφανίστηκε ο Ερωτόκριτος Γαλούνης για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές στο δήμο Ξηρομέρου.

“Είμαστε μία αυτοδιοικητική παράταξη που έχει παρελθόν έχει παρόν και μέλλον, γι’αυτό ακριβώς προχωρήσαμε στην ανανέωση των ψηφοδελτίων σε ποσοστό 80%, γιατί η δική μου ευθύνη, που έχω χρόνια στην αυτοδιοίκηση, είναι να παραδώσουμε τα ηνία στη νέα γενιά και εμείς με την εμπειρεία μας, αυτοί με τη νεότητά τους, την αγνότητά τους και τον ενθουσιασμό τους, να βοηθήσουμε την περιοχή μας και γι΄ αυτό ακριβώς κάναμε πράξη την ανανέωση” είπε χαρακτηριστικά ο Ερ. Γαλούνης.

Aναφορικά με τα μεγάλα έργα που έγιναν στο δήμο Ξηρομέρου αυτή την περίοδο ο Ερ. Γαλούνης στάθηκε στην κατασκευή του αθλητικού κέντρου στον Αστακό, που το χαρακτήρισε ως ένα από τα ωραιότερα αθλητικά κέντρα της Ελλάδας, στην περιοχή ανακατασκευή των γηπέδα στην Κανδήλα και στο Μύτικα, στην κατασκευή δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου στο Μύτικα μέσω του ΕΣΠΑ, στην ολοκλήρωση του Κέντρου Υγείας στο Μύτικα, που εκτίμησε ότι θα λειτουργήσει μες στο καλοκαίρι, καθώς επίσης στην αντικατάσταση του εσωτερικού και του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης στο Αστακό. “Δεν υπήρξε δράση του ΕΣΠΑ που ο Δήμος Ξηρομέρου να μείνει απ’έξω” είπε χαρακτηριστικά ο Ερ. Γαλούνης και εκτίμησε ότι για αυτό και “οι πολίτες μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν”

Αναφορικά με θέμα που έχει ανακύψει με τις μονάδες στον βιορευστών στην περιοχή των Φυτειών ο Ερ. Γαλούνης τόνισε πως από την πλευρά του δήμου έχουν γίνει όλες οι διοικητικές ενέργειες, εξηγώντας πως αναμένεται η απόφαση επί της προσφυγής του δήμου εναντίον της απόφασης του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Υπογράμμισε επίσης πως οι Φυτείες σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνουν χαβούζα της Αιτωλοακαρνανίας.

Τέλος ο Ερ. Γαλούνης τόνισε πως είναι έργο απόλυτης προτεραιότητας για την περιοχή η σύνδεση του Αστακού και του Πλατυγιαλιού με την Ιόνια Οδό. Είναι ένα έργο που έπρεπε να γίνει χθες, είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν είναι μόνο ο Αστακός, είναι όλα τα δυτικά παράλια, ένα από τα ωραιότερα κομμάτια της Ελλάδας και επιβάλλεται να γίνει το έργο. Χρειάζεται πολιτική βούληση και σε ό,τι αφορά εμάς πιέζουμε και θα πιέζουμε την κάθε κυβέρνηση, είπε καταλήγοντας ο Ερ. Γαλούνης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ερ. Γαλούνης:https://youtu.be/iTutIl22cdQ?t=58
https://youtu.be/iTutIl22cdQ?t=87

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *