%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b4%ce%b7%cf%83
Ο Γιάννης Βαρδής σε συνέντευξη του στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα φέρνει στο μυαλό του την πρώτη εικόνα που του έρχεται στο μυαλό όταν μιλάει για τον πατέρα του..
«Είναι οι στιγμές που περάσαμε στο νοσοκομείο, μέσα στην εντατική. Ήταν μια βαριά περίπτωση. Από ένα σημείο και μετά σταμάτησε να μιλάει και παρέλυσε η δεξιά του πλευρά. Πα’ όλ’ αυτά, εκείνες τις μέρες έκανε κάτι που δεν συνέβαινε με την υπόλοιπη οικογένεια: Όποτε με έβλεπε, χαμογελούσε. Μολονότι ήταν καταβεβλημένος, μου έσκαγε χαμόγελο. Κοντινοί συγγενείς μου έλεγαν «Μα γιατί δεν χαμογελάει και σε εμάς». Δεν ήξερα τι αν τους απαντήσω. Επίσης, δεν θα ξεχάσω και την τελευταία του συμβουλή: Να μην εμπιστεύομαι κανέναν. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα την ακολουθήσω.»
Παρότι έχουν περάσει δυο χρόνια από τότε που ο Αντώνης Βαρδής έφυγε από τη ζωή, κάθε μέρα έρχεται στη θύμηση του.
«Τον σκέφτομαι 101%. Με τα χρόνια αποκτήσαμε μια ζεστή σχέση και μιλούσαμε συνέχεια ο ένας για τον άλλο. Ακόμα και σήμερα είναι μέσα στη ζωή μου. Στην καθημερινότητα μου. Με όλους όσοι συναντώ και μιλάμε η κουβέντα στο τέλος καταλήγει στον ίδιο παρονομαστή: «Ο μπαμπάς σου μιλούσε συνεχώς για σένα».zappit.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *