ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 
Φωτογράφισαν ξένο σπίτι οτι είναι δήθεν του Γιάννη Στούπα..

“Η ψευτιά διαρκεί μια ώρα και η αλήθεια μέχρι το τέλος του χρόνου”
Ας δούμε το θέμα από την αρχή. Πριν λίγες μέρες ο κ. Γιάννης Στούπας κατήγγειλε την δημοτική αρχή Ακτίου-Βόνιτσας για «ολιγωρία και αδιαφορία» για ένα ετοιμόρροπο σπίτι στην ΚΑΤΟΥΝΑ.(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
Αντι απαντήσεως όμως κατασκεύασαν ρεπορτάζ και δέχθηκε πόλεμο λάσπης.
Σε φαρσοκωμωδία εξελίσσεται η προβοκάτσια που επιχειρήθηκε απο τον Αντιδήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας κ. Σωτήρη Προδρομίτη σε βάρος του τοπικού Συμβούλου Κατούνας κ. Γιάννη Στούπα.
Μόνο που αυτή τη φορά ήταν πολύ κακοστημένη η προβοκάτσια και βγάζει μάτια. Χθες ανέβηκε κείμενο του Προδρομίτη με φωτογραφίες απο ένα παλιό σπίτι στην Κατούνα και το οποίο εμφανίζεται ότι είναι του Γιάννη Στούπα. Όμως το συγκεκριμένο σπίτι δεν ανήκει ουτε στον Γιάννη Στούπα ούτε σε κανένα μέλος της οικογένειας του.
Η εκτόξευση λάσπης προς κάθε κατεύθυνση τείνει να ξεπεράσει κάθε όριο.
Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Γιάννη Στούπα, στην εκτόξευση λάσπης και στην επιχειρούμενη προβοκάτσια σε βάρος του:
«Η παροιμία λέει ότι «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια». Το παραμύθι που στήθηκε από το επιτελείο του κ. Προδρομίτη αποκαλύφθηκε. Αναφέρομαι βεβαίως στο χθεσινό δημοσίευμα του κ. Προδρομίτη στο οποίο εμφανίζεται ετοιμόροπο σπίτι στην Κατούνα ως δήθεν δικό μου.
Το εν λόγω δημοσίευμα είναι ψευδές, συκοφαντικό και ανυπόστατο, γιατι το εν λόγω σπίτι δεν ανήκει ούτε σε μένα, ούτε σε κανένα μέλος της οικογένειας μου………..
Οι «μάσκες έπεσαν». Η λέξη βούρκος μεταφορικά χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει τη διαφθορά και το έσχατο σημείο ηθικής κατάπτωσης.
Όποιος τροφοδοτεί με ψευδή δημοσιεύματα και τρέφεται από βούρκους είναι καταδικασμένος να εξαφανιστεί στον ίδιο τον βούρκο που αναπαράγει.
Μην ψάχνεις μαϊμού σπίτια κ. Προδρομίτη για να μας απαντήσεις και καλά θα κάνεις να αφήσεις τις θεωρίες φαντασίας που προκαλούν μόνο γέλιο και να σκύψεις με σοβαρότητα – όση σου έχει απομείνει – στην επίλυση των πραγματικών προβλημάτων του τόπου μας, για τα οποία υπεύθυνος είσαι ο ίδιος.
Η Κατούνα μας τελεί υπό εγκατάλειψη και όσοι διαμένουμε μόνιμα εδώ, το βιώνουμε στο πετσί μας καθημερινά.
Και κάτι τελευταίο… θα συνεχίσω να ενεργώ με γνώμονα τη δική μου ηθική και αξιοπρέπεια και θα ενδιαφέρομαι για το καλό του τόπου μου.
ΥΓ: Δηλώνω την έντονη δυσαρέσκεια μου, διότι στο όνομα πολιτικών και άλλων σκοπιμοτήτων, εκθέτονται δημόσια, άνευ λόγου και με απρόβλεπτα αποτελέσματα, χωρίς προηγουμένως οι υπεύθυνοι της «φοβερής αποκάλυψης-γκάφας» να επικοινωνήσουν μαζί μου, προκειμένου να μάθουν την αλήθεια και για να μην κουράζονται να τους υποδείξω το πραγματικό μου σπίτι που διαμένω…
Με Εκτίμηση
Γιάννης Στούπας
Τοπικός σύμβουλος Κατούνας
******************
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ AGRINIO TIMES KAI ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ…

http://xiromeronews.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *