Αγαπητοί πολίτες του Ξηρομέρου, ένα μεγάλο προσωπικό ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την μεγάλη τιμή που μου κάνατε να με αναδείξετε πρώτο πολίτη και Δήμαρχο του Ξηρομέρου.
Θέλω να ευχαριστήσω πολύ, όλους όσους δούλεψαν για το συνδυασμό μας ανιδιοτελώς και εθελοντικά και ήταν πολλοί.
Ήδη νιώθω το βάρος της μεγάλης ευθύνης εγώ και οι συνεργάτες μου και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να μην σας απογοητεύσουμε.
Θέλω επίσης να απευθυνθώ ιδιαιτέρως σε όσους πιθανόν σήμερα να αισθάνονται ηττημένοι. Κανένας πολίτης του Δήμου Ξηρομέρου δεν ηττήθηκε, ούτε στον πρώτο, ούτε στον δεύτερο γύρο. Πολιτικές επιλογές και συμπεριφορές ηττήθηκαν και όχι οι πολίτες του Ξηρομέρου.
Από την 1η Σεπτεμβρίου ο Δήμος Ξηρομέρου ανήκει σε όλους τους πολίτες και είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μία γροθιά, ενωμένοι για την πρόοδο και ευημερία του τόπου μας.
Εμείς δεν ήρθαμε για να γίνουμε ιδιοκτήτες του Δήμου Ξηρομέρου. Ήρθαμε με την δική σας θέληση, για να εφαρμόσουμε το όραμα και το σχέδιο μας, ώστε να ξεκολλήσουμε από την στασιμότητα και να οδεύσουμε σε δρόμους βιώσιμης ανάπτυξης, προς ωφέλεια όλων των πολιτών.
Οι μοναδικοί ιδιοκτήτες του Δήμου Ξηρομέρου είστε ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ. Σε εσάς λογοδοτούμε, σε εσάς απευθυνόμαστε, με εσάς θα διαλεγόμαστε κάθε μέρα.
Για όσους δεν κατάλαβαν τι συνέβη, σε τι τραγική κατάσταση θα παραλάβουμε τον Δήμο Ξηρομέρου και γενικά αρέσκονται στην εικονική πραγματικότητα και σε ένα πλασμένο δικό τους όμορφο κόσμο, δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε. Θα πρέπει μόνοι τους αυτοί να βοηθήσουν τον εαυτό τους, να κάνουν επιτέλους μία ορθή αποτίμηση για το «έργο» τους, για να μπορέσουν να απαντήσουν στα γιατί τους και να βγάλουν ορθά συμπεράσματα.
Καλό Καλοκαίρι σε όλους, αισιοδοξία, χαμόγελα, θετικές σκέψεις και από 1η Σεπτεμβρίου δουλειά, δουλειά, δουλειά.., με ταπεινοφροσύνη, χωρίς αλαζονία και έπαρση, με λίγα λόγια και πολλά έργα.

Υ.Γ.: Την περίοδο του Καλοκαιριού πρέπει ο Δήμος Ξηρομέρου να λειτουργήσει και να μην υπάρξουν δυσάρεστες εικόνες. Είναι υποχρέωση της νυν δημοτικής αρχής, να φροντίσει για την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών.
Εμείς πολύ σύντομα θα ενημερώσουμε θεσμικά τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής, επισημαίνοντας το θέμα και εφιστώντας προσοχή. Θα απαιτήσουμε την λειτουργία του Δήμου Ξηρομέρου.

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *