Τα αμέτρητα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης περιγράφει με ανάρτησή του στο Facebook ο Βασίλης Μπαλάσκας, καφετζής από το Αγρίνιο και καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει, πως είναι δυνατόν να τα βγάλει πέρα.

«Οι συναλλαγές μου με τον κόσμο είναι, 1,30 καφέ, ούζο, κρασί, 1,50 αναψυκτικό, 2,50 μπύρα και πολύ σπάνια, 3,00 ευρώ το ουίσκι και με συνοδεία κατιτίς, για μεζεδάκι … αμισθί !!! Με αυτά τα λεφτά, είμαι υποχρεωμένος να καλύψω τα έξοδα του μαγαζιού, (αγορά αγαθών, ενοίκιο, ΔΕΗ, νερό, τηλέφωνο, ίντερνετ, συνδρομή για ράδιο και τηλεόραση, ΤΕΒΕ, εφορία, τέλη δήμου, επιμελητήριο, καθαριότητα, ανακαινίσεις … Λογιστή κτλ) και να μου μείνει και εμένα ένα μεροκάματο!!! ΓΙΝΕΤΑΙ;», γράφει ο κ. Μπαλάσκας.

Η ανάρτησή του προκάλεσε αίσθηση στο Facebook. Έχει πάνω από 11.000 like, 2,9 κοινοποιήσεις και 1.200 σχόλια έως αυτή την ώρα.

«Ποια η θέση του κράτους, όταν εγώ έχω ένα σπίτι με δάνειο και δεν έχω την κυριότητα του σπιτιού, αλλά την έχει η τράπεζα, να πληρώνω εγώ ΕΝΦΙΑ??? Όταν η τράπεζα βγάζει σε πλειστηριασμό ένα σπίτι, για μη καταβολή των δόσεων, δεν πρέπει ο δανειολήπτης, να πάρει πίσω ένα μέρος από τα χρήματα που έχει δώσει στην τράπεζα;», αναφέρει χαρακτηριστικά».

Ο Βασίλης Μπαλάσκας, έχει καφενείο στο Αγρίνιο πάνω από τριάντα χρόνια, στηρίζει τις αρχές του «παλιού» ΠΑΣΟΚ και είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media.

topontiki.gr/

Από xiromeropress