Ολοκληρωθηκαν την Κυριακή 16 Ιανουαρίου το πρωί οι διαδικασίες για την ανάδειξη του προεδρείου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας καθώς και η ψηφοφορία για τον ορισμό των μελών που θα απαρτίζουν την Οικονομική επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Σε οτι αφορά το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, στην θέση του προέδρου όπως αναμένονταν άλλωστε παραμένει ο Ανδρέας Καλαντζής. Την θέση του αντιπροέδρου πήρε ο Παξινός Δημήτριος και την θέση του γραμματέα ο Καταγής Σπυρίδων.

Στην οικονομική επιτροπή βάσει νόμου ορίζονται ο Δήμαρχος Γεώργιος Αποστολάκης και οι Αντιδήμαρχοι Βιτσας Δημήτριος και Στούπας Θεόδωρος. Από εκεί και πέρα ως τακτικά μέλη εκλέχθηκαν οι Καλαντζής Ανδρέας, Τσακαλης Κωνσταντίνος, Περλης Απόστολος και Μασούρας Δημήτριος.

Ως αναπληρωματικά ψηφίστηκαν οι Καούρας Ξενοφώντας, Ζαχαράκης Γεώργιος, Φερεντίνος Ευθύμιος και Μυλωνιδης Ευθύμιος.

Στην επιτροπή Ποιότητας Ζωής βάσει νόμου ορίστηκαν οι Στούπας Θεόδωρος, Τσακαλης Κωνσταντίνος και Ζαχαράκης Γεώργιος. Από εκεί και πέρα εκλέχθηκαν ως τακτικά μέλη οι Καούρας Ξενοφώντας, Τζεφριος Λεωνίδας, Πανταζής Παναγιώτης και Μυλωνιδης Ευθύμιος.

Ως αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι Καλαντζής Ανδρέας, Πανταζή Παναγιώτα, Καραμανης Θωμάς και Καταγής Σπυρίδων.

Από xiromeropress