Αν έχεις ταλέντο και άστρο, δεν χρειάζεσαι και πολλά πράγματα. Αρκεί ένα τρακτέρ, μια κάμερα και ένα upload στο youtube για να γίνεις παγκόσμιο θέαμα. Και όπως βλέπουμε από το βίντεο, ο 10χρονος πιτσιρικάς από την Ινδία, το «έχει» πραγματικά.
Για την ιστορία (που στην περίπτωση δεν θα ασχοληθεί και πάνω από λίγα λεπτά της ώρας μαζί του) αναφέρουμε ότι το όνομά του είναι Ratanjith Patil, και όπως φαίνεται τα περισσότερα από τα 10 χρόνια της μέχρι τώρα ζωής του τα έχει περάσει στο τιμόνι του οικογενειακού τρακτέρ. Το οποίο πραγματικά κάνει φύλλο και φτερό, με κόλπα και ακροβατικά που θα ζήλευαν εξειδικευμένοι οδηγοί σε όλο τον κόσμο.
Ο μικρός δηλώνει ότι όλο αυτό τον κάνει να αισθάνεται καλά, καθώς τον γεμίζει με ενέργεια και έξαψη. Του αρέσει επίσης όταν μαζεύεται γύρω κόσμος από το χωριό του για να τον θαυμάσει. Τώρα που θα… οργώσει και το διαδίκτυο, το σίγουρο είναι ότι θα κερδίσει επάξια (και ελπίζουμε χωρίς παρατράγουδα) την θέση του ήρωα του επόμενου δεκάλεπτου στο timeline του ιντερνετικού πλανήτη.

πηγη protothema.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *