ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ


Όλοι γνωρίζουμε ότι τα σκυλιά δεν μπορούν να μιλήσουν – αλλά μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω της γλώσσας του σώματός τους. Μια ουρά που κουνιέται είναι το σημάδι ενός χαρούμενου κουταβιού, ενώ μια χαμηλωμένη ουρά συμβολίζει τον φόβο, αλλά ξέρετε όμως ότι ακόμα και η θέση ύπνου του σκύλου σας μπορεί να μας δώσει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ιδιοσυγκρασία και την υγεία τους;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Όταν ένας σκύλος κοιμάται με τα τέσσερα πόδια να δείχνουν προς τα πάνω, το ονομάζουμε στάση ‘Crazy Legs’. τα σκυλιά που κοιμούνται σαν αυτό παρουσιάζουν ένα συνδυασμό υποταγής και ευπάθειας. Με τα τέσσερα πόδια στον αέρα, το στομάχι και τα όργανα του σκύλου να είναι εντελώς εκτεθειμένα. Εάν αυτή είναι μία από τις αγαπημένες θέσεις του σκύλου σας, είναι πιθανώς ανεξάρτητος και σούπερ χαλαρός σκύλος. Όποια και αν είναι η περίπτωση, όταν ένα σκυλί κοιμάται σ αυτή την στάση δείχνει οτι αισθάνεται 100% ασφαλής με το αφεντικό του!

Αυτή είναι η συνηθέστερη θέση ύπνου για τα κουτάβια, το κουτάβι αισθάνεται άνετα αρκετά για να αφήσει την κοιλιά του εκτεθειμένη. Όπως λέει ο Holidog Times , “Ο σκύλος που κοιμάται στο πλάι είναι πράγματι ένας ευτυχισμένος σκυλος”.

Η θέση Superman είναι σίγουρα ΜΙΑ από τα πιο χαριτωμένΕς. Σύμφωνα με το Dog Time , αυτή η θέση είναι δημοφιλής στα κουτάβια, καθιστώντας εύκολο για ένα σκυλί να ξυπνήσει και να ΑΡΧΊΣΕΙ αμέσως στο παιχνίδι,ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΔΕΊΧΝΕΙ ΕΝΑ γεμάτο ΚΑΙ ενεργητικό σκύλο!

Σ αυτή την θεση τα μπροστινά πόδια του σκύλου τοποθετούνται πάνω στο στήθος του, ενώ τα πίσω πόδια του εκτείνονται εντελώς στον αέρα. Ο Time Time λέει ότι αυτή η θέση μπορεί να είναι σημάδι υπερθέρμανσης. Αυτό συμβαίνει επειδή τα πόδια ενός σκύλου περιέχουν αδένες ιδρώτα και η κοιλιά τους έχει το μικρότερο ποσοστό γούνας στο σώμα τους, και αυτή η θέση βοηθάει το σκυλί να αερίζεται Αν ο σκύλος σας κοιμάται σ αυτή την θέση θέλει προσοχή στο τρόπο που θα τον ξυπνήσετε!

Όταν ένας σκύλος σας κοιμάται σ αυτή την θέση, μπορεί να μην έχει την καλύτερη ποιότητα ύπνου,αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η θέση δεν επιτρέπει στους μύες του σκύλου να χαλαρώσουν αρκετά για να μπουν στο βαθύ, REM στάδιο του ύπνου. Τα σκυλιά που κυρτώνονται στην κοιλιά τείνουν να είναι απαλά και ντροπαλά!

Αν και αυτή η στάση ύπνου είναι συνηθισμένη για σκύλο πιθανότατα σημαίνει ότι νιωθει λίγο κρύο ή ανησυχεί για κάτι, όπως ενα νέο περιβάλλον ή ανθρώπους που δεν γνωρίζει. Αλλά μην ανησυχείτε. Τα χαρούμενα, ανεξάρτητα σκυλιά κοιμούνται συχνά!
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ RADIOAETOS ΠΗΓΗ shareably.co

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *