Προβληματισμό στην επιστημονική κοινότητα και έντονη… φημολογία ανάμεσα στους κατοίκους έχει προκαλέσει ένα ζώο που πυροβόλησε και σκότωσε κτηνοτρόφος στη Μοντάνα των ΗΠΑ.
Το ζώο θυμίζει λύκο αλλά κατά τους ειδικούς άγριας ζωής της περιοχής, δεν είναι τυπικό δείγμα… Ο κτηνοτρόφος είδε το σαρκοβόρο ζώο μερικά μέτρα από το κοπάδι του πριν από περίπου μια εβδομάδα και πυροβόλησε εναντίον του. Στη συνέχεια, κάλεσε τις αρμόδιες αρχές της πόλης Ντέντον για να τις ενημερώσει.
Σύμφωνα με το BBC, οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας Άγριας Ζωής έφτασαν στο σημείο και εξέτασαν το ζώο. Το ενδεχόμενο να είναι λύκος είναι μάλλον μικρές, καθώς τα δόντια του είναι πολύ κοντά, οι πατούσες ιδιαίτερα μικρές ενώ τα νύχια του μακριά…


Πρόκειται για ένα νεαρό θηλυκό της οικογένειας των κυνιδών, μιας οικογένειας που περιλαμβάνει τα σκυλιά, τις αλεπούδες, τα κογιότ και τους λύκους» αναφέρει η ανακοίνωση της αρμόδιας υπηρεσίας.
«Δεν έχουμε ιδέα τι είναι, περιμένουμε τις εξετάσεις DNA» είπε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας Μπρους Ότσλι, μιλώντας στην εφημερίδα «Great Falls Tribune».


Ήδη, φόρουμ και κοινωνικά δίκτυα έχουν κατακλυστεί από διάφορες θεωρίες…
Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για… λυκάνθρωπο, άλλοι πως είναι μια νεαρή αρκούδα γκρίζλι ενώ υπάρχουν και αυτοί που «ορκίζονται» πως πρόκειται για κάποιον συγγενή του Μεγαλοπόδαρο (τον γνωστό και ως Bigfoot)! Μια άλλη θεωρία που διακινείται είναι πως πρόκειται για ένα ζώο με γονείς ένα κογιότ και έναν λύκο ή σκύλο και λύκο.
πηγη makeleio.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *